Battlefront II: Stiže druga sezona!

Iako su ljudi iz EA-a i DICE-a to potvrdili prošle sedmice na svojim ličnim profilima na društvenim mrežama, tek je proteklih zvanično saopšteno da je na pomolu druga sezona video igre Battlefront II. Druga sezona će biti posvećena Han Solo filmu i počeće u sredu 16.05.2018.

Za razliku od prve sezone (koja je bila posvećena Epizodi VIII i trajala je nekih mesec dana) nova sezona će trajati nešto duže (nije precizirano, ali se očekuje da to bude nekih mesec i po-dva). Naravno, biće dosta novih sadržaja a oni će nam dospeti u dve ture. Prva tura će biti 16.05. (šta će sve ona obuhvatati pročitajte u nastavku), a druga će biti početkom šestog meseca i obuhvataće sadržaje iz filma Solo: Star Wars priča (još uvek ne znamo tačno koje, ali priča se da će biti nova velika mapa Mimban).

U prvoj turi novih sadržaja ćemo dobiti sledeće stvari:

Jabba’s Palace će biti nova mapa! Nije jasno da li se radi o istoj mapi iz prvog EA-evog Battlefronta ili ne, ali ova lokacija će biti dostupna u modovima: Blast, Heroes Vs. Villains i Hero Showdown.

A kad smo već kod Hero Showdown, to će biti potpuno novi mod koji je u suštini isti kao Heroes Vs. Villains s tim što se ne igra 4 na 4, već 2 na 2 igrača! U ovom trenutku se ne zna da li će ovaj mod biti privremen – poput Ewok Hunta – ili će trajno ostati.

Boushh Leia (naslovna slika) i Skiff guard Lando su novi skinovi za Leju, odnosno Landa! Ova dva skina su prva dva legendarna skina. Nije rečeno kolika će biti njihova cena, ali se očekuje da to bude 60.000 kredita svaki.

Starfighter Assault će sada biti dostupan i u Custom Arcade modu. Konačno!

Pored svega ovoga rečeno je da će biti urađene manje izmene glavnog menija i korisničkog interfejsa, opcija za gašenje hologramskih efekata, te novi milestone-i.

Toliko za sada o drugoj sezoni Battlefronta II. Za par nedelja očekujemo informacije o drugoj turi novih sadržaja, koji će biti iz Han Solo filma.

Vaša mišljenja i reakcije o drugoj sezoni Battlefronta nam ostavite u komentarima.

Za poslednje vesti o Battlefrontu II posetite našu sekciju posvećenu Star Wars igrama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s