Novelizacija Epizode VIII će imati scene kojih nije bilo u filmu!

Novelizacije prvih šest Star Wars filmova su izlazile dosta pre premijere samih filmova. Eto, novelizacija Epizode IV je izašla oko pola godine pre samog filma, ali se taj vremenski razmak svakim filmom sve više smanjivao. Novelizacije filmova prikvel trilogije su izlazile u nedeljama pred premijeru, dok u „Diznijevoj eri“ novelizacije Buđenja Sile i Odmetnika-1 su izašle na dan premijere.

Ipak novelizacija Poslednjih džedaja je prevazišla taj trend i izlazi čak oko dva i po meseca nakon premijere filma, a pored toga što će nam ova knjiga prepričati poslednji Star Wars film i pokazati scene koje nisu završile u finalnoj verziji filma, ona nam donosi i potpuno nove scene koje su napravljene ekskluzivno za ovu knjigu!

Kako je to rekao pisac ove novelizacije – Džejson Fraj – u poslednjoj epizodi The Star Wars Showa, ova knjiga ima potpuno nove scene kao što su:

  • Hanova sahrana,
  • Scena sa Rouz i njenom sestrom,
  • Nove scene na Kanto Bajtu, i još brojne druge.

Za poslednje vesti o Star Wars knjigama posetite našu sekciju posvećenu Star Wars literaturi i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s