Dejv Filoni priča o povratku Palpatina i finalu Rebelsa

Lucasfilm je prošlog vikenda objavio trejler za drugu polovinu poslednje sezone serije Star Wars: Rebels (koja će se emitovati tokom tri nedelje na kraju februara i početka marta) a u njemu je bilo brojnih izuzetno zanimljivih momenata, kao što su: Pojavljivanje Palpatina (kom glas daje Ijan Mekdarmid), osvrt na Mortis trilogiju iz The Clone Warsa i velikog admirala Trona koji je naredio orbitalno bombardovanje Lotala.

Izvršni producent Rebelsa, Dejv Filoni, razgovarao je sa Entonijem Breznikanom iz Entertainment Weeklyja i dao nam neke zanimljive nagoveštaje o tome šta možemo očekivati u završnim epizodama serije. O fanovskim očekivanjima Filoni je izjavio sledeće:

Fanovi su uvek teoretisali da ako pobunjenici dođu do nekoliko X-vingova, to automatski znači da oni pobeđuju, ali oni nemaju ni jednu veću pobedu do one na Skarifu.

Iako su se neki fanovi nadali da će se kraj Rebelsa direktno nadovezati na Odmetnik-1 (s obzirom da se Duh može videti tokom bitke iznad Skarifa), Filoni je rekao da finale serije neće pokrivati tu bitku:

Vrlo lako možete da upadnete u klopku ako se previše bavite takvim stvarima kad radite na velikoj franšizi kao što je Star Wars. Neki ljudi se više bave popunjavanjem praznina izmedju stvari. Potpuno razumem zašto to izgleda prirodno za vas [da će se završiti na Skarifu] jer je to poslednja tačka koja može da poslouži kao savršen kraj, odnosno novi početak.

Filoni se takođe dotakao i pojavljivanja Palpatina u terjleru:

Najveći zlikovac ovog perioda Star Warsa je imperator. On je taj koji sve upropaštava i koji je najveće zlo. Suočili smo se sa njegovim podređnim, a to je Vejder. On je sofisticirani zlikovac što vas čini još zabrinutijim za Ezru. Želeo sam od njega nešto zlobnije od obične igre svetlosnim sabljama. Imperator se može pojaviti na mnogo različitih načina. Nekad se može činiti slabim, a ponekad veoma moćnim. On je ultimativni obmanjivač koji koji vas izigra na osnovu vaših želja i težnji.

Rebelsi nam se vraćaju 19.02.2017. Kakva su vaša očekivanja za finale pišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Rebelsima posetite našu sekciju posvećenu Star Wars Televiziji i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s