Drugačiji Milenijumski soko i dve nove planete u Han Solo filmu!

Upozorenje! Nastavak članka sadrži informacije koje se mogu smatrati spojlerima filma o mladom Hanu, tako da ostatak čitate na sopstvenu odgovornost!

Han Solo bez Čubake i Milenijumskog sokola nije Han Solo, zar ne? E sad, već znamo da će se naš omiljeni Vuki pojaviti u filmu o mladom Hanu, ali šta je sa Sokolom? Pa, videćemo i njega, ali kako stoje stvari, on će imati drugačiji izgled!

Naime, kako kaže ekipa sa portala Making Star Wars, u drugom zasebnom Star Wars filmu ćemo zaista videti Milenijumskog sokola, ali on će biti nešto drugačije boje. Prema opisu koji je dao Making Star Wars, Soko će da ima plave šare po trupu i taj dizajn je skoro isti onom kakav je urađen za taj brod u Epizodi III (slika iznad).

Pored informacija o izgledu omiljenog nam YT-1300-a, Making Star Wars kaže da ćemo u Han Solo filmu posetiti i dve nove planete. Prva od njih je Korelija – rodna planeta Hana Sola – i procurele slike sa seta u Engleskoj navodno predstavljaju upravo tu planetu. Druga planeta je Kesel, koju smo doduše već videli u prvoj epizodi serije Star Wars: Rebels. Pretpostavlja se da će tu Solo osloboditi Čubaku i njegovu porodicu, nakon čega će Vuki postati Solov saputnik kako bi ispoštovao životni dug.

To bi bilo to. Šta mislite o ovom izgledu Sokola, te da li se radujete Koreliji i Keselu, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o zasebnim Star Wars filmovima posetite našu sekciju posvećenu Anthology filmovima i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s