Lucasfilm: Nećemo digitalno rekreirati princezu Leju!

keri-fiser

Mnogi su se počeli pitati šta će Lucasfilm da radi sa likom generala Leje u novoj trilogiji, sada, nakon smrti Keri Fišer? Proteklih dana su internetom počele i da kruže glasine kako će za potrebe novih filmova Leja biti digitalno rekreirana – poput Tarkina u Odmetniku-1 – te da Lucasfilm trenutno oko toga pregovara sa porodicom Fišerove. Ipak, sa zvanične Star Wars veb stranice nam stiže demant:

Mi obično ne odgovaramo na spekulacije fanova ili medija, ali internetom trenutno kruži jedna glasina koje moramo da se dotaknemo. Želimo da uverimo naše fanove da Lucasfilm nema planove da digitalno rekreira izvedbu Keri Fišer, bilo kao princeze, bilo kao generala Leje Organe.

Keri Fišer je bila, jeste i uvek će biti deo Lucasfilm porodice. Ona je bila naša princeza, naš general i, što je najvažnije, naš prijatelj. I dalje nas boli njen odlazak. Uvek ćemo negovati uspomenu na nju i nasleđe koje je ostavila kao princeza Leja i uvek ćemo poštovati sav njen doprinos Star Warsu.

To bi bilo to. Kakve su vaše reakcije na ovakvu odluku Lucasfilma, te šta mislite da bi oni trebali da urade sa likom Leje, napišite nam u komentarima.

One Comment Add yours

  1. Mladen kaže:

    Treba da prilagode scenario i otpišu je na kraju epizode 8, kao što su Hana na kraju epizode 7. S obzirom da su odustali od digitalnog rekreiranja, dovesti drugu glumicu da igra Leju bi bilo, verujem, neprihvatljivo za veliku većinu ljubitelja Zvezdanih ratova.

    Sviđa mi se

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s