Ipak ništa od igranih Star Wars TV serija?

Star Wars TV

Iako smo u toku prošle godine u više navrata dobijali ozbiljne naznake da su igrane Star Wars serije sasvim realna mogućnost, sada se pojavila informacija da to ipak nije tako.

Naime, u članku koji je objavio Collider tvrdi se da igrane Star Wars serije neće doći na naše male ekrane, makar ne u skorije vreme. U tom članku je citiran Pol Li, direktor televizije ABC (koja je inače u vlasništvu Disneyja), koji je rekao: „Oni [Lucasfilm] su trenutno fokusirani samo na njihove filmove, tako da nemamo nikakve planove u ovom momentu.“ Pored toga, u članku je citiran i jedan zvanični predstavnik Lucasfilma koji je izjavio sledeće: „Kada je televizija u pitanju, mi smo trenutno fokusirani samo na animaciju [Star Wars: Rebels npr.].

E sad, pre samo nešto više od mesec dana, Ketlin Kenedi je izjavila da se nije odustalo od rada na projektu serije Star Wars Underworld koji je još davno započeo Džordž Lukas, tako da smo sada u konfliktu. Hoće li biti igrane Star Wars serije ili ne?

Pa, obratite pažnju na to da je citiran samo direktor ABC-a. Ako Lucasfilm nema nikakve planove sa tom televizijom, to ne znači da se serije neće raditi u koprodukciji sa nekim drugim. Na primer, mnogi smatraju, a i bilo je dosta glasina, da Lucasfilm u saradjni sa Netflixom radi na čak nekoliko Star Wars serija.

Ipak u ovom trenutku je teško reći da li će i kada igrane Star Wars serije doći na male ekrane. Lično, mislim da je to neizbežno i da ćemo dobiti te serije za nekoliko (3-5) godina. Videćemo.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s