Igrane Star Wars Serije Stižu na Netflix?

Kako prenosi portal Cinelinx, Lucasfilm je odlučio da u saradnji sa Netflixom napravi tri igrane Star Wars serije!

Ako se sećate, tokom marta Cinelinx je takođe preneo da je tada Lucasfilm planirao da napravi igranu Star Wars TV seriju ali koja bi bila emitovana na kanalu ABC. Kako stvari stoje, taj plan je otpao, ali Lucasfilm ne odustaje od projekta igranih Star Wars serija. Kako su Cinelinxu preneli nekoliko izvora, Lucasfilm navodno planira da u saradnji sa Netflixom napravi čak tri igrane Star Wars serije, koje bi bile i emitovane na toj platformi. Za sada se ne zna ništa o priči ovih serija, ali se smatra da bi one mogle biti smeštene u eri originalne ili nove filmske trilogije, s obzirom da producenti žele da iskoriste setove sa snimanja novih filmova.

Ovo svakako ima logike, jer je serija Daredevil, Lucasfilmu sestrinske kompanije Marvel, koja je takođe napravljena u saradnji sa Netflixom ovog proleća imala ogroman uspeh. Takođe, ne treba zaboraviti da je šesta sezona (The Lost Misions) The Clone Wars serije emitovana na Netflixu, tako da Lucasfilm već ima dobrog iskustva sa ovom kompanijom.

To bi bilo to. Ličo, mislim da je dobra stvar što se (navodno) odustalo od igrane Star Wars serije koja bi se emitovala na ABC-u, jer takva serija bi imala oko dvadesetak epizoda, što bi najverovatnije značilo da bi došlo do fluktuacija u kvalitetu tokom sezone, a i serije sa Netflixa imaju filmski kvalitet, što je naravno bitno za Star Wars.

Šta vi mislite o svemu ovom, napišite u komentarima.

Postavi komentar