Objavljen Sinopsis za The Perfect Weapon

PerfectWeapon

Kako smo i preneli pre oko dve i po nedelje, među brojnim najavljenim Star Wars literarnim projektima na Njujorškom Komik Konu je bila i ebook novela The Perfect Weapon koju piše Delajla S. Doson (Deliliah S. Dawson), za koju je u međuvremenu objavljena ova preliminarna naslovnica (slika iznad; klik za veću sliku). Ova ebook novela izlazi 24. novembra i deo je Journey to Star Wars: The Force Awakens serije, a Del Rey je upravo objavio i zvaničan sinopsis koji ide ovako:

Putujte do Star Wars: Buđenja Sile sa ovom ebook novelom koja se dešava odmah pred događaje iz samog filma i koja prati visprenu plaćenicu koja pravi velike rizike da bi došla do još veće zarade, a koja se sad nalazi pred izazovom koji će je gurnuti do krajnje granice.

Postoji puno plaćenika, špijuna i revolveraša za unajmiti u galaksiji. Međutim, niko nije tako opasan i odlučan kao Bazin Netal (Bazine Netal). Majstor u prerušavanju – smrtonosna i sa nožem i sa pištoljem i goloruka – Bazin je učila od najboljih. Ali sada je red na nju da bude učitelj – iako je podučavanje neiskusnog regruta tajnama zanata poslednja stvar koju ona želi da radi. Ali to je jedini način kako da dođe do broda kojim će završiti poslednji posao za koji je unajmljena.

Naime, anonimni klijent je unajmio Bazin da ona nađe jednog bivšeg stormtrupera i da preotme misteriozni paket koji on čuva. Nagrada za uspešno izvršenje ovog posla je astronomska, ali prepreke koje će se naći pred Bazin će biti teške. A iako nen novi pomoćnik ima sajber-veštine koje su ključne za uspešno izvršenje ove misije, samo će kao britva oštri talenti koje ima Bazin značiti razliku između uspeha i neuspeha – i života i smrti.

The Perfect Weapon će se pojaviti u prodaji 24. novembra i imaće 57 strana.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s