Kako je Vejderov oklop bio hakovan?!

Pored svog besa, snage i moći, Vejderova najveća slabost je bila to što je on više bio mašina nego čovek. Bez svog oklopa on praktično ne bi mogao da živi. Palpatin je namerno napravio taj oklop manjkavim kao svojevrsnu kaznu za Vejdera i njegove neuspehe na Mustafaru ali i da se osigura da njegov učenik nikad ne postane moćniji od njega. Ipak i u takvom stanju čak i pomisao da bi oklop jednog gospodara Sita mogao biti hakovan je apsurdna, zar ne?

Emperor Palpatine Enslaved Darth Vader Through His Robotic Limbs

U stripovima Darth Vader (2020) Vejder zajedno sa Očijem kreće u potragu sa Han Soloom, najboljim prijateljem svog sina. Poteškoću ipak predtsavlja to što je Solo zamrznut u karbonitu ukraden i nestao.

Dart Vejder stoga stupa u kontakt sa jednim od Hatova i uz njegovu pomoć dolazi do saznanja o grupi droida plaćenika koji mogu imati neke informacije o Hanu.

Vejder zajedno sa Očijem pronalazi ove droide, međutim oni upadaju u zasedu. Borba bi se kao i svaka druga u kojoj se nalazi Vejder brzo završila masakrom njegovih neprijatelja da nije bilo jednog čudnog slučaja.

Jedan od droida je izvukao nekakav daljinski upravljač i hakovao Vejderov oklop zamrznuvši ga u mestu! Još gore, pomoću tog uređaja pokrenuo je Vejderovu ruku sa svetlosnom sabljom ne bi li Vejder sam sebi odsekao glavu! Prosto nezamislivo, jedan od najmoćnijih Gospodara Sita hakovan i ostavljen na milost i nemilost običnom droidu!

Ali da li je baš tako? Naravno da ne. Vejder uvek ima neki trik u rukavu. Pomoću Sile Mračni Lord oduzima uređaj droidu i pomoću njega hakuje droida nateravši ga da sam sebi puca iz blastera u glavu!

Nakon toga, borba je ubrzo okončana i Vejder se vraća svojoj potrazi…

To bi bilo to. Pitanja i vaša mišljenja pišite u komentarima i pridružite se diskusiji na našem Diskord serveru.

Za još Star Wars zanimljivosti posetite ovaj link i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s