May the 4th 2021

Svetski dan Zvezdanih ratova – May the 4th (be with you) – nam se bliži, a već po tradiciji, biće obeležen i kod nas.

Ekipa iz niškog Džedajskog pokreta za 4. maj planira četvorosatni program koji će biti strimovan na njihovom JuTjub kanalu. Program počinje u 16h i obuhvataće niz diskusija o raznim Star Wars temama, tutorijale, intervjue i segmente sa muzikom. Detaljna satnica bi uskoro trebala da bude saopštena od strane organizatora, pa zato obavezno posetite zvaničnu event stranicu na Fejsbuku.

E sad, na poziv naših drugara iz Niša, ekipa sa HoloNeta je učestvovala u delu izrade pomenutog programa. Filip Đorđević, Lazar Milić i moja malenkost smo uradili segment inspirisan emisijom Dvougao, samo sa Star Wars tematikom, naravno. Obzirom da smo snimili oko sat vremena materijala, a da će u programu niških džedaja biti prikazano samo nekih 20-ak minuta, kompletan snimak će uveče 04.05. biti okačen na naš JuTjub kanal.

Uz pomenuti „Dvougao“, 4. maja će na naš JuTjub kanal biti okačena nova epizoda podkasta The Book of Two i specijal Radija Tatuin 202 u kom ćemo komentarisati prvu epizodu serije The Bad Batch. Na našem Diskord serveru ćemo organizovati „Kupindo Scavange Hunt“ u kom ćemo zajedno prolaziti i komentarisati ponudu Star Wars stvari na, jelte, Kupindu, a biće organizovano grupno igranje igre Star Wars: Squadrons. Uz, navedene stvari, očekujte još par poklona iznenađenja na našim profilima na društvenim mrežama.

Još jednom: obavezno posetite stranicu May the 4th eventa koji organizuju niški džedaji i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s