Razvoj nove EA Star Wars video-igre je već započeo?

Kako prenosi portal StarWarsNewsNet, Electronic Arts ima još planova kada je u pitanju Star Wars čak i kada istekne inicijalni ugovor, jer je započeo rad na novoj video-igri na kojoj radi Motive Studios, koji su nam doneli Star Wars Battlefront II i Star Wars: Squadrons.

Listing za posao koji je objavio Motive spominje dva naslova, od kojih je jedan eksplicitno Star Wars projekat. Ovo prati raniji listing koji nije direktno spomenuo galaksiju daleko daleko, ali se u njemu spominjao Respawn Entertainment, koji nam je podario video-igru Star Wars Jedi: Fallen Order. Ovo bi moglo da navodi na zaključak da je EA dao zeleno svetlo za nastavak Fallen Order-a, ali definitivno je da je bar jedna video-igra u procesu razvoja.

Bilo bi očekivano da nakon uspeha koji su naslovi Star Wars: Squadrons i Star Wars Jedi: Fallen Order postigli, možemo da očekujemo da EA nastavi sa razvojem do isteka svog ugovora, što je 2023. U tom trenutku, verovatno je da će se ugovor produžiti, ali takođe, Dizni bi mogao da postavi EA u poziciju da nemaju ekskluzivno pravo na Star Wars i da na taj način mogu da realizuju više igara.

U razgovoru za Gamespot, direktor Electronic Arts-a, Endru Vilson je početkom godine podelio koliko je važna saradnja sa Lukasfilmom.

“Imamo odličnu saradnju sa Diznijem. Takođe i sa Lukasfilmom. Imamo veoma dugu vezu sa njima još od kada smo objavili Star Wars: The Old Republic 2011. godine. Imali smo uspeha u pucačinama iz prvog lica, u RPG-jevima, akcionim avanturama, u MMORPG-jevima, i u mobilnim igrama… Moramo još da radimo. Dizni nastavlja da bude veoma posvećen Ratovima Zvezda i kanonu.”

Da li se radujete novoj Star Wars video-igri i šta biste želeli da bude njena tematika, napišite nam u komentarima ili na našem Diskord serveru.

Za poslednje vesti o Star Wars video-igrama posetite našu sekciju posvećenu Star Wars igrama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s