Kompozitor video-igre Republic Commando je preradio kompoziciju „Vode An“ za budući Star Wars projekat!

Bilo ko ko je igrao video-igru Star Wars: Republic Commando može gotovo odmah da prepozna “Vode An”, Mandalorsku ratnu pesmu koja se čuje na početku igre ali i tokom nekih sekvenci koje se pamte. Kompozitor muzike za ovu igru je, krajem septembra ove godine, potvrdio na svom tviter nalogu da će se kompozicija “Vode An” pojaviti u nekom budućem Star Wars projektu.

Kompozitor Džesi Harlin je u tviter komunikaciji sa fanovima pričao o svom radu na muzici za igru Mafia: Definitive Edition, koja je rimejk originalne Mafia igre. Kada su ga pohvalili i za rad na igri Republic Commando, otkrio je da će jedna od kompozicija biti ponovo deo nekog projekta Lukasfilma u skorijoj budućnosti i da je bio umešan da se ova verzija nađe u novom Star Wars projektu nakon što je komponovao novu verziju ranije ove godine.

Od projekata koji su nam poznati, najverovatnija opcija bi mogla biti za seriju Mandalorian, gde bi lepo išla uz temu druge sezone serije koja će imati u fokusu mandalorsku kulturu. Trećeg novembra, kompozitor je eksplicitno potvrdio da ova kompozicija neće biti korišćena za animiranu seriju The Bad Batch. Za one koji se eventualno ne sećaju, možete poslušati ovu kompoziciju na linku ispod.

U kom projektu biste želeli da čujete ovu kompoziciju i da li se radujete njenom povratku napišite nam u komentarima ili na našem Diskord serveru.

Za poslednje vesti o Star Wars Video igrama posetite našu sekciju posvećenu Star Wars igrama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s