Seriji Mandalorian „na rasporedu treća sezona“, objavljeni scenaristi druge sezone

U intervjuu za Variety, Džon Favro je pričao o pristupu snimanju serije Mandalorian i kako je on omogućio da se serija kompletira neposredno pre proglašenja pandemije virusa Covid-19. Pošto se postprodukcija radi od kuće, serija neće kasniti i druga sezona će biti kompletirana na vreme. Uz informacije da Holivud počinje polako da otvara vrata, treća sezona neće biti ugrožena, a Favro je potrvrdio Variety-ju da sve ide “po planu” i da će snimanja krenuti “pre kraja godine”.

Značajnu ulogu u ovome ima aparatura koja se koristi za samo snimanje i omogućava da snimljen sadržaj izgleda kao da je za velike ekrane.

“Linija je trenutno sve mutnija, stvari koje se mogu videti samo u bioskopu, sada se vide i u striming domenu, a mislim da bi moglo ići i u kontra smeru.”

Ovo navodi na zaključak da bismo mogli dobiti i Mandalorian film, ka čemu Favro ne žuri, ali je otvoren i prema toj ideji:

„Definitivno smo otvoreni za to i uzbuđen sam da vidim u kom smeru će nas voditi priča, a imamo tu fleksibilnost, jer pravila ne postoje.“

Za sada, serija je i dalje prioritet kako bi se likovi i svet u kojem žive izgradili. Iako Favro nije potvrdio nikakvu spin-of seriju, potvrdio je da tehnologija koju trenutno imaju, u kombinaciji sa bržom promenom rasporeda serije “možemo početi da proširujemo to što radimo i naše ambicije koje likove ćemo pratiti.”

Oficijelni sajt udruženja pisaca Amerike je objavio listu scenarista sezone 2 serije  Mandalorian, a sama lista se svodi na tri imena: Džon Favro, Dejv Filoni i Rik Famujiva. Filoni i Famujiva će ponovo biti i u ulozi režisera, a Favro će sedeti u rediteljskoj stolici za prvu epizodu druge sezone. Kao i sa prvom sezonom, Favro će pisati najviše scenarija, za šest od osam epizoda (9,10,11,12,14,16). Filoni je napisao samo jednu epizodu (13), a verovatno će, kao i u prvoj sezoni, nju i režirati . Famujiva će pisati takođe jednu epizodu (15) i verovatno će je on i režirati.

Među ostalim rediteljima koji učestvuju na projektu su Brajs Dalas Hauard koja je već bila deo projekta, kao i novi reditelji Pejton Rid, Robert Rodrigez, i Karl Veders (koji tumači ulogu Grifa Karge). Kruže i glasine da je Džejms Mengold bio gostujući reditelj za jednu od sekvenci jedne od epizoda, iako je on javno demantovao da je režirao kompletnu epizodu. Mengold je ranije demantovao umešanost u projektu oko filma o Boba Fetu koji je napušten zarad serije Mandalorian, u kojoj će se naći čuveni lovac na ucenjene glave. Ostaje da se vidi da li će neki od reditelja raditi na više od jedne epizode ili će biti objavljen reditelj još jedne epizode kada se primakne početak prikazivanja serije.

Druga sezona serije kreće sa emitovanjem na striming servisu Disney+ 30. oktobra.

Da li biste voleli da vidite Mandalorian film i da li se radujete što je u planu treća sezona, kao i šta mislite o izabranim scenaristima i rediteljima možete nam ostaviti u komentarima i pridružite se diskusiji na našem Diskord serveru.

Za poslednje vesti o seriji Mandalorian posetite našu sekciju posvećenu Star Wars serijama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s