D23 Expo odložen za septembar 2022.

Jedna od najvećih fanovskih konvencija u poslednjih nekoliko godina je Diznijev D23 Expo, koji je trebao da se održi tokom leta 2021. Krajem septembra ove godine, izdato je zvanično saopštenje da će konvencija biti pomerena na termin od 9. do 11. septembra, 2022.

D23 je bio mesto gde je Dizni objavljivao detalje o budućim sadržajima. Zbog otkazivanja ovogodišnje edicije konvencije Star Wars Celebration, moglo se očekivati da ćemo više detalja o Star Wars projektima dobiti na konvenciji D23 koja je trebala da bude održana sledeće godine. Prošle godine, tamo je prikazan prvi trejler za seriju The Mandalorian, i takozvani „special look“ trejler za Uspon Skajvokera, u kome su prikazane scene iz svih filmova sage. Tvit u kome je objavljena promena datuma održavanja konvencije D23 se može videti ispod.

Takođe je zanimljivo to da je novi datum za održavanje konvencije D23 Expo manje od mesec dana posle održavanja  Star Wars Celebration-a u Anahajmu, koji će se održati od 18. do 21. avgusta 2022. Ovo neće biti prvi put da se dve konvencije održavaju iste godine, ali nikada nisu bile tako blizu jedna druge. Ako Celebration zadrži svoj termin, možda će on biti mesto gde će se objavljivati sve Star Wars vesti, dok bi onda D23 mogao biti posvećen drugim materijalima koji dolaze iz Diznijevih studija.

Za poslednje vesti o – bilo domaćim, bilo stranim – konvencijama i okupljanjima fanova, posetite našu sekciju posvećenu Star Wars dešavanjima i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru, a možete se pridružiti diskusiji na našem Diskord serveru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s