Kako je Kajlo Ren ubio Zilo zver i pokorio planetu!

Ako želite da zasenite Dart Vejdera, morate baš da se potrudite. Retko ko je bio moćniji i imao veći broj ubijenih stvorenja od legendarnog Lorda Sita. Od običnih ljudi do čudovišta, koja su neke civilizacije smatrale bogovima, svi su pali od strane Vejderove grimizne svetlosne sablje. Na kraju krajeva i sam Sidijus je bio Vejderova žrtva… Ipak, ako neko može da se nosi sa zaovstavštinom Mračnog Lorda, onda je to njegov unuk…

Star Wars Age of Resistance Kylo Ren Review - SciFiEmpire.net

U stripu Star Wars: Age Of Resistance: Villains, Kajlo Ren odlazi na udaljenu planetu na kojoj živi rasa ogromnih, ratobornih bića, ne bi li ih potčinio Prvom Redu. Pomenute stanovnike planete čak ni Vejder nije uspeo da u potpunosti potčini.

Kratki (i neuspešni) pregovori završavaju se tako što Kajlo ubija kralja i njegove telohranitelje, nakon čega kreće opšta bitka i klanica između vojnika Prvog Reda i divljačnih domorodaca. Nakon krvave bitke i bezbroj žrtava, domorocima u pomoć stiže njihov „bog“, Zilo zver, neuništiva strahota koju čak ni Vejder nije uspeo da ubije.

No, Kajlo sa rečima da ništa nije neuništivo uskače u šatl i kreće pravo ga ogromnoj zveri. Prilazi joj, iskače iz šatla i uskače pravo u usta čudovišta! Kada svi već pomisle da je bitka gotova i da je Kajlo mrtav, stomak raspomamljenje zveri se rasprsne i iz njene iznutrašnjosti izranja Kajlo Ren, vođa Vitezova Rena i Vejderov unuk, sa skerletnom svetlosnom sabljom u ruci.

On se obraća domorocima sa rečima da je njihov bog mrtav i da sada jedino mogu da obožavaju Prvi Red, nakon čega su svi ratnici kleknuli i pognuli glave…

To bi bilo to. Pitanja i vaša mišljenja pišite u komentarima i pridružite se diskusiji na našem Diskord serveru.

Za još Star Wars zanimljivosti posetite ovaj link i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s