SDCC @Home – Star Wars Paneli direktno u našim dnevnim sobama

Iako je fizička konvencija otkazana, šou mora da se nastavi! Comic Con u San Dijegu će biti održan „virtuelno“, a konvencija počinje već u sredu, 22. jula. U zadnjih nekoliko dana otrkiven je kompletan raspored, a portal StarWarsNewsNet je objavio koji će paneli biti posvećeni sagi iz daleke galaksije.

Za Star Wars fanove, najzabavnije će biti u petak, 24. jula, kada su na programu četiri panela. U nastavku vam donosimo njihove opise, vremena održavanja i linkove gde ih možete pratiti.

The Mandalorian and His Many Gadgets
“Daniel J. Glen (podkast producent), Dr. Majkl Denin (naučni ekspert: drevni vanzemaljci, Star Wars tehnologija) i Ben Sipser (bio-inženjer) ispred podkasta Fascinating Gadgets, Gizmos, and Gear-Based Technologies objašnjavaju nauku iza različitih alatki koje su u posedu naslovnog lika serije Mandalorian. Od uređaja za praćenje i džetpekova, do rukavica za ispucavanje raketa ili bacača plamena, oni će istražiti najbolje opremljenog lovca na ucenjene glave u galaksiji.”

Ovaj panel će biti na programu od 19:00 – 20:00 časova u petak, 24. jula, a možete ga pratiti na ovom linku.

Star Wars Audiobooks: Doctor Aphra
“Dobićete prve detalje o audio drami Doctor Aphra, od ideje do realizacije kroz šta vas vodi grupa ljudi zaslužna za njen nastanak. Biće prisutni naratori Mark Tompson (igra ulogu Dart Vejdera) i Emili Vu Zeler (igra ulogu doktor Afre), autorka Sara Kun, i urednica izdavačke kuće Del Rey, Elizabet Šefer i pričaće kako su pristupili adaptaciji stripove koji prave doktor Afru i njenu saradnju sa Dart Vejderom. Moderator panela će biti producent audio knjiga Nik Martoreli.“

Ovaj panel će biti na programu od 20:00 – 21:00 časova u petak, 24. jula, a možete ga pratiti na ovom linku.

Lucasfilm Publishing: Stories From a Galaxy Far, Far Away
“Neki od najboljih i najvećih Star Wars autora će pričati o svojim projektima smeštenim u dalekoj galaksiji. Najavljeni su Timoti Zan (Thrawn Ascendancy: Chaos Rising), Aleks Segura (Star Wars Poe Dameron: Free Fall), Džastina Ajerland (The High Republic: A Test of Courage), Džordž Man (Dark Legends), Priti Čiber (Star Wars: A Jedi, You Will Be), Tom Englberger (From A Certain Point of View: Empire Strikes Back), Rebeka Roanhors (Resistance Reborn), Greg Pak (Star Wars: Darth Vader 2020) i Alyssa Wong (Star Wars: Doctor Aphra 2020). Moderatori ovog panela će biti voditeljka emisije This Week In Star Wars, Kristin Bejver i senior urednik Lucasfilm Publishing-a, Robert Simpson.“

Ovaj panel će biti na programu od 21:00 – 22:00 časova u petak, 24. jula, a možete ga pratiti na ovom linku. Spisak autora doseže domene knjiga i stripova, od kojih skoro svi tek treba da budu objavljeni tako da ćemo ovde verovatno dobiti najviše zanimljivih informacija.

Psihologija Star Trek-a protiv Star Wars-a
Trek vs Wars diskusija se vraća na Comic-Con u svom šestom izdanju, sa pregledima Discovery-ja, Picard-a, i naravno, Uspona Skajvokera! Osmišljen da publiku uključi u zdravu ali zabavnu debatu ovaj panel istražuje značajne psihološke teme koje su u prvom planu Star Trek-a i Star Wars-a. Ko je više emotivno inteligentan, Pikard ili Luk? Kako nam herojski likovi Rej i Brnham pokazuju zdravo suočavanje i samo-brigu? U čemu je važnost zaostavštine kada je u pitanju spašavanje univerzuma? Pridružite se psiholozima pop kulture Dr. Dreji Letamendi (Lattes with Leia) i Dr. Ali Mattu (The Psych Show) koji skupljaju ubedljiva stanovišta specijalnih gostiju Toda Stašvika (Star Trek: Enterprise) i Dženifer Muro (Star Wars: Forces of Destiny). Moderator panela će biti Brajan Vord (The Arkham Sessions).”

Ovaj panel će biti na programu od 23:00 – 00:00 časova u petak, 24. jula, a možete ga pratiti na ovom linku.

SDCC-2020-Loyalty

Što se tiče kolekcionara, Dark Ink je otvorio pred-naručivanja za SDCC ekskluzivan poster (na slici iznad) koji je radio Brent Vudsajd na kome je prikazana Asoka Tano kako smo je videli u sedmoj sezoni The Clone Wars-a.

Iako Hasbrove ekskluzive za konvenciju nisu još zvanično otkrivene, kolekcionarski sajt Yakface je naveo da bi to mogli biti figure iz Crne serije, Ked Bejn, pakovanje sa četiri klonovska trupera (glasine su da bi to mogli biti kapetan Reks, Džesi, truper sa dizajnom kacige inspirisanim Asokom i standardni klonovski truper), set heroja sa Endora, kao i povratak Vampi iz Crne serije. Kako navodi Yakface ove figure će biti dostupne preko Hasbro Pulse-a.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s