Tim za lov na Vejdera!

Dart Vejder je za vreme Imperije imao zastrašujuće mnogo neprijatelja. Ipak, budući da su svi koji su mu se otvoreno suprotstavili završili mrtvi i to u navećem delu od njegove ruke, nije ni čudo što su ljudi svoje animozitete prema Vejderu zadržavali za sebe.

Ipak, bilo je i onih koji su hteli nešto da preduzmu ali ne i da sami to učine… Takvi su unajmljivali lovce na ucene….

star wars target vader naslovnica stripa

U stripu Star Wars: Target Vader No. 1 Vejder je u potrazi za Skrivenom Rukom krijumčarem koji prodaje oružje Pobunjenicima. Pošto retko ko može da izbegne da na kraju bude pronađen kada se Vejder nameri na njega, ova tajanstvena ličnost rešava da preko posrednika unajmi tim lovaca na ucene čiji će zadatak biti da ubije Vejdera!

Predvodnik ovog tima je Valens, kiborg, bivši pripadnik Imperije, koji je postao lovac na ucene, inače u dugovima. Priredio je spektakularan šou kada je u jednoj kantini pobio tuce svojih kolega lovaca na ucene čije je poslove ukrao.

U timu su još i Hona, Gamoreanka, inače najbolji tragač u galaksiji ali i nemilosrdan borac, zatim Urrrk maskirani snajperista izuzetne veštine, Čio Fain renomirani slajser, definitivno nešto što svakom timu treba, kao i Dengar svima nama dobro poznati lovac na ucene.

U timu je jeoš trebao da bude i droid ARR-9-19 navodni lovac na džedaje. Međutim njega je Valens momentalno uništio, budući da je znao da droid u stvari radi za Hatove i da uopšte nije lovac na džedaje…

I tako se ova šarenolika grupa odmetnika otisnula u galaksiju sa samo jednim ciljem, mada taj cilj svi smatraju nemogućim: ubiti Vejdera!

To bi bilo to. Pitanja i vaša mišljenja pišite u komentarima i na našem Diskord serveru.

Za još Star Wars zanimljivosti posetite ovaj link i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s