Trejler za Star Wars: Squadrons!

Kako je i najavljeno, EA je pre koji minut predstavio prvi trejler (video ispod) nove Star Wars video igre naslova Star Wars: Squadrons.

U opisu trejlera na YouTube-u stoji da će Star Wars: Squadrons imati singleplayer kampanju koja se dešava u godini nakon Povratka džedaja, i multiplyer (koji prema glasinama čini osovinu igre) koji čine timske bitke 5 na 5.

U istom opisu, ali i na zvaničnom sajtu, stoji da će Star Wars: Squadrons biti igra iz prvog lica. Nigde nije pomenuto da li će se to moći menjati.

Star Wars: Squadrons izlazi 02.10.2020. za PlayStation 4 i Xbox One, a za PC će biti dostupna na Origin-u, Steam-u i Epic Games Store-u. Uz to igru će se moći igrati u VR-u na PS4 i PC-ju.

Igra se već sada može prednaručiti na pomenutim platformama i košta 39.99€. Oni koji to učine dobijaju skinove za brodove i pilote, kao i dodatne stikere – to nas tera na zaključak da će u igri mikrotransakcije biti  prisutne u nekoj meri.

Takođe je rečeno da će 19.06. u 01:00 po našem vremenu tokom EA Play-a biti predstavljen i gameplay ove igre.

Za poslednje vesti o Star Wars: Squadrons posetite našu sekciju posvećenu Star Wars igrama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s