Temuera Morison će igrati Boba Feta u 2. sezoni Mandaloriana!

Kako prenosi The Hollywood Reporter, glumac Temuera Morison, koji je u prikvel trilogiji igrao Džanga Feta i klonove, će se pojaviti u drugoj sezoni serije The Mandalorian i to kao, ni manje ni vše, Boba Fet!

Izvori The Hollywood Reporter-a kažu da će se Boba Fet pojaviti na kratko i da Morison neće imati veliku ulogu. The Hollywood Reporter takođe veruje da je Boba Fet zapravo bio „tizovan“ već u prvoj sezoni serije The Mandalorian, na kraju pete epizode.

Ukoliko se ove informacije ispostave kao tačne onda bi Boba Fet trebao da bude drugi lik iz prikvel ere koji će se pojaviti u drugoj sezoni The Mandalorian-a. Naime, tokom marta su se pojavile informacije da će Asoka Tano imati svoj igrani prvenac i da će se i ona pojaviti u drugoj sezoni ove serije.

Boba Fet je kao što svi znamo naizgled poginuo u Povratku džedaja kada je upao u sarlaka. Međutim, u knjigama Aftermath trilogije smo videli da je jedan šerif sa Tatuina od džava kupio mandalorski oklop koji veoma podseća na Fetov, što bi možda moglo da znači da je Boba nekako preživeo.

Druga sezona serije The Mandalorian nam stiže u oktobru ove godine na striming servisu Disney+.

Za poslednje vesti o seriji The Mandalorian posetite našu sekciju posvećenu Star Wars serijama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s