Prvu priču posle Uspona Skajvokera će nam preneti strip „Star Wars Adventures“?

Serijal stripova Star Wars Adventures na kojem radi izadavačka kuća IDW će kako stvari stoje ispričati prvu priču koja se dešava posle Uspona Skajvokera, i samim tim, posle sage o Skajvokerima.

Novi talas će doći sa stripom Star Wars Adventures Volume 2, Issue #1 koji će izgleda pokazati da „budućnost“ nije van kreativnog dometa Star Wars kanona, gde će jedna od priča pratiti Rej, Fina i Poa neposredno posle bitke za Eksegol. Na Reditu se pojavio sledeći opis:

SWAdventuresV2-1

Zanimljivo će biti videti u kom stanju će biti Prvi red, koji nije potpuno pobeđen na kraju Uspona Skajvokera, pa se može izvesti i zaključak da Lukasfilm planira da još malo prolongira sukob u kom sada naši junaci imaju prednost.

Sada se postavlja i pitanje kakvi bi još materijali smešteni posle sikvel trilogije mogli biti pred nama? Star Wars Adventures Volume 2, Issue #1 izlazi u maju 2020.

Šta biste voleli da vidite u priči smeštenoj posle sage o Skajvokerima možete nam ostaviti u komentarima.

Za poslednje vesti o Star Wars knjigama i stripovima posetite našu sekciju posvećenu Star Wars literaturi i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s