Detalji Project Luminous-a će biti objavljeni na događaju 24. februara

EPaRTFFU4AAIxX-

O dugo najavljivanom „Project Luminous ćemo dobiti više detalja 24. februara. Na čelu ovog multimedijalnog projekta stoji Majkl Siglejn iz Lucasfilma, a učestvovaće autori Kavan Skot, Klaudija Grej, Čarls Soul, Daniel Hoze Older i Džastina Ajrland. Pored ovoga, prvi čovek kompanije Disney Bob Ajger će objaviti i zaradu prvog kvartala 4. februara.

Novinar ABC News-a Klejton Sandel je na Tviteru objavio datum kada će biti objavljeno više informacija o novom projektu:

„Project Luminous“ će činiti knjige i stripovi koji čine jednu priču. Mnoge glasine kruže oko toga šta će zapravo biti okosnica priče ovog projekta, od kojih ni jedna još nije potvrđena, ali uzevši u obzir da će biti organizovan ceo jedan događaj da se ovaj projekat prezentuje, to će sigurno biti nešto više od samo serijala knjiga i stripova. Šta će to na kraju biti ostaje da vidimo za manje od četiri nedelje.

Za poslednje vesti o Star Wars knjigama i stripovima posetite našu sekciju posvećenu Star Wars literaturi i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s