Taika Vaititi reditelj novog Star Wars filma?

Ne znamo mnogo o Star Wars filmovima koje ćemo dobiti u narednim godinama, a izgleda da je jedna od meta Diznija za reditelja novog Star Wars filma Taika Vaititi.

Kako prenosi The Hollywood Reporter, Dizni je u razgovorima sa Novozelanđaninom o tome da on režira jedan od narednih Star Wars filmova. To Vaititiju neće biti prvi Star Wars projekat, jer je on režirao poslednju epizodu prve sezone prve igrane Star Wars serije, The Mandalorian, a i davao je glas jednom od likova u toj seriji, droidu IG-11.

Rad različitih reditelja na seriji The Mandalorian je izgleda bio način da Dizni pronađe reditelje za nove projekte. Debora Čo, koja je bila reditelj dve, vrlo dobro primljene epizode serije The Mandalorian, će izgleda dobiti priliku da režira seriju Kenobi.

Taika Vaititi, sa druge strane, verovatno neće dobiti priliku uskoro da pristupi svom Star Wars projektu. On je trenutno posvećen projektu Thor: Love and Thunder, koji kreće sa snimanjem krajem godine kako bi se pojavio u bioskopima u novembru 2021. Kada je u pitanju Star Wars, ne zna se da li će Vaititi režirati film Kevina Fajgija, ili Ketlin Kenedi ima neki sasvim drugi projekat za njega. Za sada, Lukasfilm nije potvrdio Vaititijev angažman.

Svoje mišljenje o potencijalnom angažmanu Vaititija kao reditelja novog Star Wars filma možete nam ostaviti u komentarima.

Za poslednje Star Wars vesti pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s