Glasina: Džar Džar Binks u seriji o Obi Vanu?

Kako prenosi portal Makin Star Wars, Džar Džar Binks će se ponovo sresti sa svojim prijateljem Obi Vanom Kenobijem u seriji posvećenoj poznatom Džedaj učitelju, koja je smeštena između Osvete Sita i Nove nade.

Naš omiljeni bombad general, će kako prenosi Making Star Wars, u ovoj seriji imati bradu. Ovo ni na koji način nije potvrđeno, tako da ovu glasinu uzmite sa dozom rezerve. Posmatrajući Star Wars vremensku liniju, poslednje pojavljivanje Džar Džara je bilo u knjigama Aftermath trilogije, koje je pisao Čak Vendig. U tim knjigama, čija je radnja smeštena posle Povratka Džedaja, Binks je prikazan kao klovn koji zabavlja decu na ulicama Theed-a na planeti Nabu.

Ako se ova glasina obistini, ona otvara mnoga pitanja i spekulacije oko toga da li će Kenobi napuštati Tatuin tokom radnje serije ili će mu nekadašnji senator doći u posetu na peščanu planetu na kojoj je sve počelo.

Serija o Obi Vanu bi trebala premijerno biti prikazana 2021. godine, a biće snimana tokom ove godine.

Šta mislite o ovoj glasini, da li će Obi Van napuštati Tatuin i u kom kapacitetu bi Džar Džar mogao da se pojavi u seriji, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Disney+ projektima posetite našu sekciju posvećenu Star Wars serijama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s