Džej Džej Abrams otkrio o čemu je pričao sa Džordžom Lukasom na temu Epizode IX!

Kako prenosi portal Star Wars Underworld, reditelj Buđenja Sile i Uspona Skajvokera, Džej Džej Abrams je nedavno razgovarao sa predstavnicima Total Film-a o konsultacijama koje je imao sa kreatorom sage iz deleke galaksije, Džordžom Lukasom, dok je pisao scenario za finalnu epizodu sage o Skajvokerima.

Abrams je rekao sledeće:

Imao je mnogo toga da kaže o prirodi Sile, kao i temama sa kojima se suočavanju pri pisanju filmova. Da, razgovarali smo i o midi-hlorijanima – obožava ih. Ali to je bilo od velike pomoći. Sedeti sa njim je bilo pravo uživanje, samo slušajući ga kako priča, jer je to je*eni Džordž Lukas koji priča o Star Wars-u. Uvek je poklon slušati ga kako priča o svemu tome, jer je to ostavilo dubokog traga na mene kada sam imao 10 godina.

Pošto će saga o Skajvokerima doživeti svoj kraj sledećeg meseca, prirodno je da na Džej Džej Abramsu bude veliki pritisak, pa je, srećom, mogao da se konsultuje sa Lukasom. Poznato je da Lukas nije imao baš najbolje komentare za filmove Nove trilogije. Prvi čovek Diznija Bob Ajger je svojevremeno objavio u svojim memoarima da Lukas nije bio najzadovoljniji što njegove ideje za epizode VII, VIII i IX nisu uzete u obzir.

Svoje mišljenje o ovim konsultacijama možete nam ostaviti u komentarima.

Za poslednje vesti o Epizodi IX posetite našu sekciju posvećenu Novoj trilogiji i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

 

One Comment Add yours

  1. Jr kaže:

    Mislim da nema dovoljno likova jakih žena u novim filmovima…

    Sviđa mi se

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s