Battlefront II: Cooperation apdejt

Nakon novih heroja, droideka i republičkih tenkova, developeri iz DICE-a u Battlefront II dodaju još jednu veliku turu novih sadržaja u sklopu Cooperation apdejta!

Naime, od danas (25.09.2019.) će u igri biti dostupni klonovski komandosi, planeta Felucija, a imamo i nove modove: Co-Op i Instant Action!

Krenimo redom. Klonovski komandosi pripadaju Enforcer klasi pojačanja. Njihove tri sposobnosti su: Anti-Armor Attachment, Battle Focus i Repulsor Blast. Kada se aktivira, Anti-Armor Attachment dozvoljava igraču da ispuca tri male granate koje su naročito efikasne protiv vozila i jedinica koje imaju štitove. Kada se aktivira Battle Focus, komandos i saborci u krugu oko njega tokom kratkog vremena primaju 25% manje štete, a procenat štete koju komandos nanese ga delimično leči. Aktivacijom Repulsor Blast-a u trenutku se stvara energetski talas koji obara sa nogu i ruši sve neprijatelje ispred komandosa.

Cooperation apdejt donosi i novu veliku mapu – u pitanju je planeta Felucija, koju smo prvo videli u Epizodi III, a potom u The Force Unleashed video igri i The Clone Wars seriji. Na Feluciji će se za početak moći igrati u Capital Supremacy, Instant Action i Co-Op modu. Uprkos magičnom izgledu ove planete, igrači će morati biti na oprezu od opasnosti koji potiču od same ove mape! Naime, brojne pečurke na mapi mogu da eksplodiraju, a pojedine biljke ispuštaju otrovne spore.

Legendarni Instant Action je mod koji su fanovi serijala priželjkivali još od kada je najavljeno da će EA raditi prvi Battlefront. Cooperation apdejt ga konačno donosi! Novi Instant Action je singleplayer mod u kom se igrač zajedno sa AI saborcima bori da zauzme pet kontrolnih tačaka na mapi (težinu naravno sami možete da odredite). Kontrolisanje svake kontrolne tačke “puni” skor vašeg tima – kada skor dođe na 100%, vaš tim je pobedio. Trenutno je Instant Action moguće igrati jedino na mapama iz ere Ratova Klonova (Nabu, Kamino, Kašik, Geonosis and Felucija), a što je takođe veoma bitno, Instant Action možete igrati offline, dakle nije neophodna internet konekcija.

Međutim, Instant Action nije jedini novi mod koji donosi Cooperation apdejt. Naime, od danas ćete moći da igrate i Co-Op u kom ćete uz još tri prijatelja (ili random igračima) i nekoliko AI saboraca na planetama iz ere Ratova Klonova (Geonosis, Kašik, Kamino, Nabu i Felucija) boriti protiv AI tima. Za sada igrači će biti samo u ulozi napadača, dok će tokom oktobra biti dodana opcija da igraju kao branioci. Sve jedinice, vozila, pojačanja i heroji iz Galactic Assault-a će biti igrivi i u Co-Op-u.

Uz novine o kojima smo pisali u pasusima iznad, Cooperation donosi (naravno) nove skinove, emote-ove i razna quality of life poboljšanja.

To bi bilo to. Šta mislite o novim sadržajima koje uvodi Cooperation apdejt i da li ćete ih isprobati, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Battlefrontu II posetite našu sekciju posvećenu Star Wars igrama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s