Battlefront II: Where are those Droidekas? apdejt

Za igru koju šira javnost i oni slabije upućeni već dugo vremena smatraju „mrtvom“, Battlefront II ima poprilično veliku igračku populaciju, a developeri iz DICE-a redovno dodaju nove sadržaje.

Poslednji u nizu tih apdejta se zove Where are those Droidekas? i kao što kaže naziv, glavna zvezda ove nove ture sadržaja za Battlefront II su upravo separatistički kotrljajući droidi.

Droideke, koje smo prvi put videli u Epizodi I, pripadaju klasi Enforcer pojačanja. Poseduju tri sposobnosti: Prva je da se transformišu u „kotrljajuću loptu“ i/ili da izađu iz nje. Druga je Overload, koja je karakteristična za sve Enforcere – dakle, kada se ova sposobnost aktivira, jedinica tokom kratkog vremenskog perioda puca većom brzinom gađanja a da je pregrevanje smanjeno. I treća sposobnost je energetski štit koji efektivno ima funkciju drugog health bara. Dok je štit aktivan, mobilnost i vatrena moć droideke su umanjeni.

Pored droideka, Where are those Droidekas? apdejt uvodi još jednu potpuno novu jedinicu – na strani Republike sada će biti dostupan i igriv TX-130 tenk klase Saber. Deluje da će TX-130 biti kontrateža separatističkom AAT tenku. Novi republički tenk poseduje sledeće tri sposobnosti: Laser Barrage tokom kog TX-130 za kratko vreme ispali snažan laserski salvo. Druga sposobnost je Rockets, koja kad se aktivira tenk ispaljuje rakete. Rakete se mogu ispaljivati pojedinačno ili ako se pritisne i drži dugme za paljbu više od jednom. I treća sposobnost je Charge Mode, koji kada se aktivira čini to da primarni laser tenka ima sporiju brzinu gađanja ali mnogo razornije hitce.

Uz dve nove jedinice Where are those Droidekas? apdejt donosi nove skinove za republičke klonove (212. Izviđačka divizija i 51. Izviđački bataljon) i Anakina Skajvokera (izgled iz serije The Clone Wars). Novina kod ovog apdejta je i to što će se sada Capital Supremacy mod moći igrati i na planeti Nabu.

Where are those Droidekas? stupa na snagu sutra 26.06.2019, a najavljeno je da će Battlefront II krajem godine dobiti još jednu potpuno novu mapu – u pitanju je planeta Felucija koju smo prvi put videli na kratko u Epizodi III, ali smo je kasnije bolje upoznali u originalnom Battlefrontu II i The Force Unleashed.

Za poslednje vesti o Battlefrontu II posetite našu sekciju posvećenu Star Wars igrama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s