Tod Fišer: Lejine scene u Epizodi IX će izgledati kao da su zapravo snimljene za taj film!

Tod Fišer je otkrio da će legendarni lik njegove pokojne sestre Keri Fišer – general Leja Organa – imati značajnu priču u Epizodi IX zahvaljujući upotrebi snimaka napravljenih prije njene smrti u decembru 2016.

Keri, koja je prvi put glumila Leju u originalnoj trilogiji Džordža Lukasa, preminula je prije objavljivanja Epizode VIII u decembru 2016. u dobi od 60 godina. Režiser Epizode VIII, Rajan Džonson, donio je odluku da ne ubije Leiu u filmu uprkos njenoj stvarnoj smrti, što je dovelo do pitanja kako će se Lejino vrijeme u udaljenoj galaksiji završiti.

Rođeni brat Fišerove, Tod Fišer, je otkrio da je režiser Epizode IX Džej Džej Abrams majstorski ubacio završetak Lejine priče u sagu o porodici Skajvoker tako što je koristio nekorištene snimke koji su prvobitno snimani za Epizodu VII. Govoreći za ABC News, on je rekao:

Ima mnogo minuta snimaka. Ne mislim samo na izbačene scene. Ovo je neiskorišćen, nov sadržaj koji bi se mogao utkati u priču. Svi će tako uživati u tome. Izgledaće kao da je zapravo snimljeno [za Epizodu IX]. Kao da je juče snimano. Nije nam dozvoljeno da razgovaramo o detaljima bilo čega, ali mi smo oduševljeni onim što je učinjeno. 

Ranije govoreći o potrebi da se Leja uključi u zadnje poglavlje nove triologije, Abrams je rekao :

Nismo uspjevali da nađemo zadovoljavajući kraj sage o porodici Skajvoker bez nje. Ni u jednom trenutku nismo htjeli da za ulogu Leje pronađemo novu glumicu niti da se služimo CGI-em. Uz podršku i blagoslov njene ćerke Bili, našli smo način da u Epizodi IX ispoštujemo nasleđe koje je ostavila Keri i ulogu kakva je Lejina time što ćemo iskoristiti neobjavljene scene koje je ona snimila za Epizodu VII.

Za posljednje vijesti o Epizodi IX posjetite našu sekciju posvećenu Novoj Trilogiji i pratite Holonet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s