Braća Ruso posetili set „The Mandalorian-a“ i Nik Nolti postao član ekipe Favroove serije

Nakon spekulacija koje su se pojavile, The Hollywood Reporter je potvrdio da se veteran Nik Nolte, pridružio Pedru Paskalu i Đini Karano kao član glumačke ekipe prve Star Wars igrane serije The Mandalorian.

Zanimljiva činjenica je da je upravo Nolte bio jedan od glumaca koji su se prijavili za audiciju za lik Hana Sola 1975, koja je na kraju otišla u ruke Harisonu Fordu. Nolte sada dobija priliku da se nakon 43 godine nađe u dalekoj galaksiji. Trenutno nema detalja o tome koliko će Nolte biti umešan u priču serije, kao ni o tome kakav tip lika tumači.

Reditelji poslednjeg Avengers filma braća Ruso su bili u poseti na setu Mandaloriana u poseti kod svojih Marvel kolega i na Tviteru objavili sliku ispod. To je bio povod da mlađi Ruso za Collider objasni pristup kakav Favro ima u radu na seriji. Kako je rekao, Džo Ruso je impresioniran i eksplicitno je napomenuo da tehnologija koja je u upotrebi naprednija u odnosu na onu koja se koristi u „običnim“ serijama:

Neverovatno je. Otišli smo da se javimo Džonu [Favrou]. Taika [Vaititi] je režirao epizodu, pa smo otišli da se družimo sa njima. Džon je uvek ispred svih kada je u pitanju najnovija tehnologija, i snima ovo na način na koji to niko nikada ranije nije. Zapanjujuće je.

Naravno, u razgovoru je došlo i do pitanja da li će braća Ruso da se udruže i u snimanju Star Wars filma. Džo Ruso je rekao da to neće biti skoro jer ima još dosta posla oko Avengersa 4, ali da ne demantuje da se to neće desiti u budućnosti:

Odrasli smo na Star Warsu kao i svi ostali. Išao sam u bioskop kada sam imao 11 godina da gledam ‘Imperiju’ i sedeo sam u bioskopu od 11:30 ujutro do 22:00 uveče i gledao ga iznova i iznova. Imao je ogroman uticaj na nas. Naravno da bi smo voleli da, u nekom trenutku, radimo na Star Wars filmu, ali sada smo usredsređeni na drugi projekat.

Šta mislite o mogućnosti da braća Ruso režiraju Star Wars film i da li vam se sviđa izbor Nika Noltija kao jednog od glumaca u The Mandalorianu, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Star Wars projektima koji će se pojaviti na Disney+ posetite našu sekciju posvećenu Star Wars serijama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s