Thrawn: Treason stiže na leto 2019.

Sledeća knjiga o omiljenom nam admiralu, treća u novom kanonu, stiže već sledeće godine, a objavljen je njen sinopsis i naslovnica.

„Ako počnem da služim Imperiji, onda ću biti odan Vama.“

Ovo je bilo obećanje koje je vrhovni admiral Tron dao imperatoru Palpatinu kada su se prvi put susreli. Od tada Tron je postao jedan od najefikasnijih imperijalnih „oruđa“, teravši njene protivnike do samih granica poznatog dela galaksije. Međutim, koliko god Tron bio žustar, Imperator sanja o nečemu mnogo destruktivnijem.

Sada, kada je Tronov program razvoja letelica „TIE Defender“ stopiran zbog tajnog projekta Zvezde smrti kojim upravlja vojni upravnik Orson Krenik, Tron shvara da bilans moći u Imperiji određuje mnogo više od vojne sposobnosti i taktičke efikasnosti. Čak i najveći intelekt ne može da se nosi sa snagom koja uništava kompletne planete.

Dok Tron radi na tome da se osigura u hijerarhiji Imperije, njegov bivši štićenik, Ilaj Vento se vraća sa strašnim vestima koje se tiču Tronove domovine. Njegova strateška vičnost će morati da ga sprovede kroz nemoguć izbor: između dužnosti prema Čisovskoj domovini i lojalnosti Imperiji kojoj se zakleo da će služiti. Čak iako bi pravi izbor znači veleizdaju.

Thrawn: Treason će se pojaviti na leto 2019, a knjiga će se moći prednaručiti već sledeće nedelje u elektronskom, štampanom i audio formatu.

Šta mislite o ovom sinopsisu i naslovnici kao i vaša očekivanja kojoj će strani Tron zaista ostati lojalan možete nam napisati u komentarima.

Za poslednje vesti o Star Wars knjigama posetite našu sekciju posvećenu Star Wars literaturi i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s