Ništa od zasebnog filma o Boba Fetu!

Nije tajna da ogroman broj fanova Zvezdanih ratova već dugo priželjkuje film o Boba Fetu, a još je manja tajna da je Lukasfilm zaista i krenuo da radi na filmu o ovom, verovatno, najomiljenijem lovcu na ucene Daleke galaksije.

Kako kažu glasine, film o Fetu je zapravo trebao da bude drugi zasebni Star Wars film i na njemu je čak i krenuo da radi talentovani reditelj Džoš Trenk. Međutim, i u ovoj kolaboraciji je došlo do „kreativnih razlika“ te je Trenk napustio projekat, a rad na filmu je potpuno obustavljen.

Nakon toga, u prvi plan je ušao film Solo: Star Wars priča, koji je, blago rečeno, loše prošao na blagajnama iako su reakcije na film mahom pozitivne. Finansijski krah Sola je očigledno naterao čelnike Lukasfilma i Diznija da preispitaju svoj pristup pravljenju ovakvih filmova, te smo već u šestom mesecu čuli glasinu da zasebnih filmova čak uopšte neće biti neko vreme, a tokom devetog meseca direktor Diznija je rekao da će njihov pristup u izradi Star Wars filmova sada biti oprezniji.

Ipak, i uprkos tim glasinama i navodima mnogi su i dalje priželjkivali da dobiju film o Boba Fetu, međutim, kako stoje stvari, od tog filma ipak neće biti ništa.

Naime, tokom specijalne projekcije filma Crni panter, predsednica Lukasfilma Ketlin Kenedi je novinaru Eriku Veberu rekla da se od filma o Boba Fetu potpuno odustalo da te je sada sav fokus na seriji The Mandalorian. Veber je ovo sa nama podelio i na Tviteru:

To bi bilo to? Šta mislite o ovoj odluci Lukasfilma? Da li ste razočarani ili zadovoljni, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o zasebnim Star Wars filmovima posetite našu sekciju posvećenu Anthology filmovima i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s