Prve slike sa seta igrane Star Wars serije!

Činjenica što nam stiže igrana Star Wars serija je istovremeno neverovatna, uzbudljiva ali i nekako strašna. Nadu uliva to što je za kormilom ovog projekta Džon Favro, koji je ogroman fan, i to što je Dizni odrešio kesu i odvojio preko 100 miliona američkih dolara za produkciju ove serije, koja će svetlost Diznijevog striming servisa (prema nezvaničnim informacijama) ugledati krajem naredne godine.

Gde je otišao makar deo ovog masivnog budžeta, možemo da vidimo već sad! Naime, ekipa sa portala Making Star Wars je lično bila na setu ove još uvek nenaslovljene serije i napravila niz fotografija na kojima se vidi okruženje koje pomalo podseća na Tatuin, ali verovatno nije reč o toj planeti. Making Star Wars takođe tvrdi da snimanje treba da počne sledeće nedelje, a ekipa sa ovog portala je tokom osmog meseca prenela informaciju da će se Favroova Star Wars serija baviti Mandalorom u periodu oko tri godine nakon Bitke za Endor. Evo slika:

Za poslednje vesti o Star Wars serijama posetite našu sekciju posvećenu Star Wars Televiziji i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

2 Comments Add yours

  1. Aleksa kaže:

    Hello there! Set deluje zanimljivo, ali se nadam da planeta u pitanju nije Tatuin. Voleo bih da obiđemo neke nove planete u seriji. Inače, zanima me da li će Diznijev striming servis biti dostupan u Srbiji?

    Sviđa se 1 person

    1. U ovom trenutku se tačno ni ne zna kada će servis biti pušten u promet, a kamoli gde će sve biti dostupan. 🙂 Ipak, nadamo se da će poput Netflixa biti i on dostupan u našim krajevima. Ako ne… torrents are a pathway to many tv shows, some considered to be pirated. XD

      Sviđa se 1 person

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s