Glasina: Star Wars serija će biti o Mandaloru i imaće budžet od preko 100 miliona dolara!

Od kada je početkom ove godine najavljeno da će serija na kojoj radi čuveni Džon Favro biti prva od nekoliko igranih Star Wars serija, nismo dobili ni jednu jedinu zvaničnu informaciju koja se ticala ovog projekta.Ipak, koliko god se Lucasfilm trudio da ne dopusti to, počele su da isplivavaju prve nezvanične informacije o priči i produkciji te serije.

Kao prvo, portal Making Star Wars nam donosi prve detalje o priči. Naime, na osnovu svojih izvora Making Star Wars tvrdi da će se glavnina priče dešavati na planeti Mandalor, koju smo prvi put (u novom kanonu) videli u drugoj sezoni animirane serije The Clone Wars. Priča će se dešavati tri godine nakon Bitke za Endor tj. Epizode VI i, prema rečima MSW-a, Mandalor se u tom trenutku nalazi u veoma sličnoj situaciji kakva je bila tokom Ratova Klonova. Naime, planeta je u nemirima i pojavile su se dve frakcije: jedna koja želi da ponosne ratnike sa Mandalora vrati svojim slavnim korenima i druga frakcija koja je miroljubivija i otvorenija galaksiji.

Uz to, Making Star Wars dodaje da će tokom snimanja biti korištena posebna tehnologija koju je razvio ILMxLAB, koja će snimateljima dati mogućnost da odmah po snimljenoj sceni vide kako će izgledati specijalni efekti, te on neće morati da čekaju naknadno renderovanje.

Sa druge strane New York Times nam daje uvid kako če, makar otprilike, izgledati finansiranje ovog projekta. Naime, kako na osnovu svojih izvora tvrdi ovaj prestižni list, igrana Star Wars serija na kojoj radi Džon Favro će imati budžet od oko 100 miliona američkih dolara. Serija će imati deset epizoda i za svaku je namenjeno otprilike deset miliona dolara.

To bi bilo to. Imajte u vidu da su ovo za sada samo glasine, te ih ne uzimajte zdravo za gotovo do neke zvanične potvrde ili demanta. Očekuje se da prve epizode ove serije najranije budu dostupne krajem naredne godine na Diznijevom striming servisu.

Šta mislite o ovim detaljima i da li se radujete (eventualnom) povratku na Mandalor, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Star Wars serijama posetite našu sekciju posvećenu Star Wars Televiziji i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s