Solo: Otkriveni novi likovi i detalji o bandi Enfisa Nesta!

Sinoć je objavljena reklama za lanac restorana Denny’s, koja je snimljena na skoro identičnoj replici seta filma Solo: Star Wars priča. E sad, zašto je ova reklama toliko bitna?

Pa, kao prvo, dobijamo bolji prikaz (i novih i starih) rasa vanzemaljaca, nego što je to bio slučaj sa prvim trejlerom. Takođe, ova reklama nam još više sugeriše ono što već pretpostavljamo mesecima – ova lokacija je (sasvim izvesno) mesto gde će Han i Lando odigrati sudbonosnu partiju sabaka u kojoj će Han od Landa osvojiti Milenijumskog sokola. I treće, na kraju reklame vidimo kolekcionarske kartice koje će se dobijati u Denny’s-u, a na njima su i potpuno novi likovi (slika iznad; klik za uvećanje).

Među novim licima je Molok – za njega znamo da se pojavljuje u prvoj trećini filma, a deluje da da on pripada Pajk rasi. Tu je takođe i rakoliki vanzemaljac „Therm Scissorpunch“ – biće divota videti kako će domaći prevodioci prevesti njegovo prezime, ako on uopšte bude imenovan u filmu (Term Makazvek?). Dobili smo novi pogled na „mudtroopera“ , a interesantni vanzemaljac koji nam je predstavljen prošle godine je dobio ime: Argus „Šestooki“ Panoks.

Nego, da pređemo na sledeću temu. Deluje da je Solo: Star Wars priča povadio dosta toga iz starog kanona. Tako smo prošle godine saznali da će se u njemu pojaviti čuveni Tag i Bink, videli smo rudnike Kesela, planeta Mimban, deluje da u trejleru Han vozi Sokola kroz Čeljust, tj. izvorno: „Maw“ , (klaster crnih rupa koji je u Legendama bio poprište brojnih bitnih događaja), itd. Sada nam sa Reddita stižu informacije da ćemo u filmu dobiti još jedan, poprilično opskuran, detalj iz starog kanona.

Naime, u opisu na pakovanju igračke motora, kakvog će u filmu voziti Enfis Nest stoji da je Nest vođa „Cloud-Rider“ bande. E sad, ako vam ime ove bande zvuči poznato, to je onda zato što ste čitali Klasični Marvelov Star Wars (brojevi: 8, 9 i 10), koji inače imamo u našoj Download sekciji. Uz to, opis dečje knjige Train Heist nam je otkrio da je Vandor ime one zavejane, planinske planete na kojoj u trejleru tutnji onaj voz.

To bi bilo to. Šta mislite o novootkrivenim detaljima i da li se radujete filmu, napišite nam u komentarima.

Podsetnik da nam najverovatnije krajem ovog meseca stiže drugi trejler filma o mladom Hanu.

Za poslednje vesti o filmu Solo: Star Wars priča posetite našu sekciju posvećenu Anthology filmovima i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s