Otkriveno ime negativca iz Han Solo filma?

Kada je objavljen prvi trejler filma Solo: Star Wars priča, fanove je verovatno najviše zaintrigirao maskirani (pretpostavlja se) negativac sa slike iznad. Da li je on sa Mandalora? U kakvoj je on vezi sa Hanom? Da li je on uopšte negativac? Teško je reći, ali sada makar znamo njegovo ime!

Naime, porkal Yakface je na osnovu svog istraživanja došao do otkrića da je ime ovog lika Enfis Nest (Enfys Nest), mada moramo da napomenemo da je Making Star Wars još u maju prošle godine došao do imena Emlis Nest (Emlys Nest), ali su smatrali da je to zapravo naziv lokacije (pošto na engleskom „nest“ znači „gnezdo“).

Yakface je na onlajn katalogu kompanije Goldenlink pronašao niz poklopaca za čaše sa mini bistama likova Han Solo filma, postera, stendija i ostalih marketinških rekvizita koji će se krajem maja pojaviti u bioskopima i među njima se nalazi upravo Enfis Nest, koji je jasno imenovan u pomenutom katalogu.

Pored toga, Yakface je došao i do amblema sa likovima filma (slike ispod), gde opet vidimo Nesta, koji je i tu jasno imenovan.

Takođe moramo da napomenemo da smo u koncept artu koji je procureo prošlog maja videli model spidera koji je u produkciji označen sa „Nest Bumper Car“ , što je još jedan dokaz.

To bi bilo to. Šta mislite o ovom imenu i kakva su vaša očekivanja za film o mladom Hanu, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o zasebnim Star Wars filmovima posetite našu sekciju posvećenu Anthology filmovima i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s