Stiže nova knjiga o admiralu Tronu!

Veliki admiral Tron je na velika vrata ušao u novi kanon knjigom Thrawn, koju je napisao legendarni Timoti Zan, pisac koji je upravo kreirao i lansirao u zvezde ovog sjajnog lika. Sada, najavljeno je da Thrawn dobija nastavak!

Naime, sinoć je na Lucasfilm Publishing panelu na New York Comic Conu saopšteno da Timoti Zan piše nastavak knjige Thrawn, čiji je naslov Thrawn: Alliances. Knjiga izlazi na leto 2018. godine (tačnije 26.06.) i data je njena preliminarna naslovnica (slika iznad).

Priča knjige će da prati dalji uspon admirala Trona, koji se udružuje sa nikim drugim do Darta Vejdera. Pored njihove zajedničke misije, knjiga će da prati priču iz prošlosti, tokom Ratova Klonova, u kojoj ćemo videti kako su se Tron i (tada) Anakin Skajvoker upoznali.

E sad, da li nam samo postojanje ove knjige daje odgovor na pitanje kakva je Tronova sudbina nakon finala poslednje sezone Rebelsa? Pa, verovatno da – deluje da će Tron preživeti finale i nastaviti svoj uspon kroz hijerarhiju Imperije.

To bi bilo to. Šta mislite o nadolazećoj knjizi kakva su vaša mišljenja o prvoj, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Star Wars knjigama posetite našu sekciju posvećenu Star Wars literaturi i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s