Colin Trevorrow više nije redatelj Epizode IX!

Poprilično neočekivane informacije dolaze iz Lucafilma koji je objavio da Colin Trevorrow više neće biti redatelj Epizode IX. Izjava Lucasfilma je postavljena na portal StarWars.com te ju možete pročitati u nastavku:

Lucasfilm i Colin Trevorrow odlučili su prekinuti suradnju na Epizodi IX. Colin je bio odličan suradnik tijekom cijelog procesa, ali smo shvatili da se naše vizije za projekt poprilično razlikuju. Colinu želimo sve najbolje te ćemo uskoro objaviti više informacija vezanih za film.

Ovo je već treći redatelj koji je „prekinuo“ suradnju sa Lucasfilmom zbog „različitih vizija“: prije nekoliko mjeseci to je bio dvojac Chris Lord i Phil Miller koji su radili na Han Solo filmu, a još ranije i Josh Trank koji je (navodno) radio na filmu o Boba Fettu.

Ovo možda i ne bi trebala biti toliko iznenađujuća vijest sa obzirom na prethodni film Colina Trevorrowa – The Book of Henry – koji je prošao veoma loše kritički i komercijalno.

To bi bilo to. Napišite u komentar što mislite o ovoj vijesti.

Za poslednje vesti o Epizodi VIII posetite našu sekciju posvećenu Novoj trilogiji i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s