Stiže From a Certain Point of View – antologija priča koja slavi 40 godina Star Warsa!

Pre skoro 40. godina u bioskopima se pojavio jedan „mali“ film imena Star Wars, odnosno Nova Nada ili Epizoda IV, kako ga mi danas nazivamo. Taj film ne samo da je preobrazio industriju i započeo mega-franšizu koja je uticala na živote miliona fanova, već nas je upoznao i sa sjajnim likovima – kao što su Leja, Han, Luk i Ben Kenobi – i stvorio je prelep svet u kom obitavaju i brojni drugi, šareni likovi i bića.

A baš je toj poslednjoj grupi posvećena knjiga Star Wars: From a Certain Point of View. Naime, From a Certain Point of View predstavlja antologiju kratkih priča i avantura, koja će nam prepričati priču Epizode IV kroz oči likova koji su u filmu bili u pozadini, na obodu kadrova – sve od hrabrih pilota koji su uz Luka jurišali na Zvezdu smrti, preko stormtrupera koji nisu mogli da nađu droide koje su tražili, pa patrona iz kantine u Mos Ajsliju, itd.

From a Certain point of View će sadržati četrdeset kratkih priča, koje pišu četrdeset pisaca, među kojima su neki autori koji su i te kako poznati fanovima Star Warsa, kao na primer: Džon Džekson Miler, Pol S. Kemp, Džejson Fraj, Delajla S. Doson, Čak Vendig, Aleksander Frid, Kristi Golden, E.K. Džonston, Ešli Ekstajn, Geri Vita i drugi.

Što je za veliku pohvalu, Del Rey i svi ovi autori su se odrekli honorara za ovu knjigu, te će sav ostvaren profit biti doniran humanitarnoj fondaciji First Book.

From a Certain Point of View će se pojaviti u prodaji u oktobru ove godine.

Za poslednje vesti o Star Wars knjigama, posetite našu sekciju posvećenu Star Wars literaturi.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s