Otkriven novi nadolazeći strip: Jedi of the Republic – Mace Windu

Tijekom jučerašnjeg dana StarWars.com je objavio da uskoro stiže novi strip mini-serijal naziva Star Wars: Jedi of the Republic – Mace Windu. Prvi broj stripa će se moći nabaviti u 8. mjesecu, a strip će se sastojati od 5 brojeva.

Strip će ilustrirati Matt Owens i Denys Cowan

Ispod možete pogledati naslovnu stranicu nacrtanu od strane Jesus Saiza.

Uz naslovnu stranicu oslikanu od strane Saiza, fanovi mogu očekivati specijalna izdanja naslovnica povodom 40. obljetnice Ratova Zvijezda.

U nastavku možete pročitati u službeni opis stripa:

Tijekom tisuću generacija, Jediji su bili zaštitnici mira u galaksiji, ali sada, tijekom zore Ratova Klonova našli su se u ulozi generala Republičke vojske. Mace Windu, jedan od najvećih Jedi ratnika, vodi malu jedinicu Jedija u borbu kratko nakon što je rat počeo. Jediji moraju prihvatiti novu ulogu, ili će se izgubiti u nasilju koje se odvija oko njih.

Ovo je odlična vijest za sve ljubitelje Ratova Klonova, te nam ovaj strip otvara poprilično veliki broj mogućih priča. Iako je serija The Clone Wars prepričavala priče iz tog razdoblja ona je započela tek nakon godinu dana od početka rata, tako da nam je ovaj strip poprilično dobro došao da dobijemo odgovore na neka neodgovorena pitanja.

To bi bilo to. Napišite u komentar što očekujete od novog stripa.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s