Snoukova planeta u Epizodi VIII

Upozorenje! Nastavak članka sadrži informacije koje su spojleri Epizode VIII, tako da ostatak teksta čitate na sopstvenu odgovornost!

Svaki Star Wars film nam je donosio neke nove planete u Star Wars univerzum, a, kako stoje stvari, Epizoda VIII: Poslednji Džedaj će da nastavi tu tradiciju.

U Epizodi VIII ćemo videti planete Ak-Tu (mesto na kom pronalazimo Luka Skajvokera na kraju Epizode VII), zatim planetu koju predstavlja Dubrovnik (a to je prema glasinama Čandrila), videćemo brojne kadrove spoljašnjosti i unutrašnjosti svemirskih brodova, a, kako sada prenosi portal Making Star Wars, videćemo i još jednu novu planetu koja je mesto na kom je izgleda vrhovni vođa Snouk postavio svoju bazu.

Prema rečima Making Star Warsa, ova planeta podseća na Mars. Naime, ona je prekrivena pustinjama i planinama od crvenog peska i kamena, a preko njih se nalazi tanak sloj snega, zbog čega ljudi oslovljavaju ovu planetu sa „Snegoviti Mars“.

Na planeti se nalazi velika betonska baza čija i spoljašnjost i unutrašnjost dosta podsećaju na Starkiler bazu, što nam, uz brodove koji su tu parkirani, jasno predlaže da Prvi red kontroliše ovu planetu.

Na osnovu svih informacija koje imamo, deluje da je ova planeta mesto na koje general Haks dovodi Kajlo Rena nakon poraza na Starkiler bazi. Tu dolazi i vrhovni vođa Snouk – koji će se u Epizodi VIII pojaviti uživo, a ne samo kao hologram – koji namerava da dovrši Kajlov trening. Ipak, ova planeta najverovatnije nije glavni štab vođe Snouka, jer, kako kažu zvanične informacije, on je uvek u pokretu i nema stalnu bazu.

To bi bilo to. Kakve su vaše reakcije i mišljenja za „Snegoviti Mars“, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti i glasine o Epizodi VIII, posetite našu sekciju posvećenu Novoj trilogiji.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s