Novi TAI lovci u Epizodi VIII!

Upozorenje! Nastavak teksta sadrži detalje koji se mogu okarakterisati kao spojleri, tako da ostatak članka čitate na sopstvenu odgovornost!

U Epizodi VII smo videli da su vozila i tehnologija napravili skok u odosu na doba iz filmova originalne trilogije. Videli smo da su X-vingovi, TAI lovci, zvezdani razarači i ostalo doživeli određene promene – ne prevelike, ali nikako zanemarljive – a glasine koje smo danas dobili kažu da će i Epizoda VIII nastaviti istim trendom.

Prva od dve glasine nam stiže sa holandskog Star Wars portala Star Wars Awakens. Kako kažu naše holandske kolege, u Epizodi VIII će se pojaviti nova i unapređena verzija TAI bombardera, koja je naravno u službi Prvog reda. Star Wars Awakens ove tvrdnje iznosi na osnovu reči svojih izvora koji su im rekli da je trenutno u izradi LEGO set sa TAI bombarderom, a koji će izaći u sklopu linije setova iz Epizode VIII. S obzirom da se radi o LEGO setu, teško je proceniti u kojoj meri ćemo videti TAI bombardera na filmu – možda će ga biti u nekoliko ključnih scena, možda jedva u par kadrova, a možda se ni ne pojavi u finalnoj verziji filma (setite se samo LEGO seta snežnog spidera iz Epizode VII).

Druga, dosta interesantnija glasina nam stiže sa portala Making Star Wars. Kako na osnovu svojih izvora u produkciji filma tvrde sa MSW-a, Kajlo Ren će u Epizodi VIII imati svoj lični TAI lovac! Ta letelica će se jasno razlikovati od regularnih TAI lovaca, a kako kažu sa MSW-a, dizajn i više nego podseća na koncept art TAI lovaca za Epizodu VII (slika ispod), koji smo preneli u julu 2015. godine. Maketa ovog lovca je napravljena u studiju u Pajnvudu za potrebe snimanja Osmice. Na osnovu svih ovih podataka, deluje da je ova letelica nova i unapređena verzija naprednog TAI lovca, kakvog je na kraju Epizode IV pilotirao Dart Vejder.

To bi bilo to za sad. Naravno, do neke zvanične potvrde ili demanta tretirajte ove informacije samo kao glasine.

Kakve su vaše reakcije na ove vesti i šta mislite o ovim TAI lovcima, napišite nam u komentarima.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s