HoloNet slavi drugi rođendan!

ban9

Na današnji dan pre dve godine na lokalnom internet nebu se pojavio jedan mali blog imena Star Wars Legends Serbia. Taj blog je vremenom rastao i razvijao se, pa je trasformisan u prvi pravi domaći Star Wars portal, koji je postao vodeći medijski autlet za Star Wars u ovom delu Evrope.

Međutim nećemo sada o istorijatu HoloNeta (ako vas to zanima posetite O Nama stranicu, koja je sada i apdejtovana sa biografijama svih autora). Na ovaj dan želim da se zahvalim svima vama koji redovno pratite i posećujete ovu veb adresu. Želim da se zahvalim svima koji su uz HoloNet još od prvog dana, ali i onima koji su nam se nešto kasnije pridružili. Svaka vaša poseta, svaki lajk i ritvit nam znače i daju nam dodatnu snagu da nastavimo dalje, još jače.

Takođe, moram posebno da se zahvalim i novim saradnicima koji su nedavno postali deo HoloNetovog tima i uz čiji predan rad i trud, ovaj veb sajt ima skoro pet stotina obavljenih članaka i preko 3 GB prevedenih Star Wars materijala u Download sekciji. Hvala vam na svoj pomoći i uloženom trudu, i hvala vam na tome što ste prepoznali ulogu HoloNeta i doprineli njegovom radu. Naravno, i dalje stoji otvoreni konkurs za sve ostale koji žele da nam se pridruže (We have cookies).

Kao i za prošli rođendan, i ovde godine, iako je HoloNet slavljenik, vi ste ti koji će da dobiju poklone. Već sada iz naše Download sekcije možete da preuzmete novi preveden strip: Star Wars Godišnjak #1 (Download -> Stripovi -> Kanon -> Star Wars (2015)), koji pripada novom kanonu, a večeras stiže jedan veoma zanimljiv i informativan članak o Novoj nadi.

Možda nekom dve godine ne deluju kao dug period, ali imajte u vidu da mi odvajamo veliko parče našeg slobodnog vremena kako bi vam pružili zanimljive i informativne tekstove, kako biste bili u toku sa najnovijim vestima i glasinama, te kako bi mogli da pročitate prevode najnovijih Star Wars stripova i kratkih priča. A pritom, mi nemamo nikakvu korist: nikad nismo tražili nikakve donacije, nikad nismo pokušali da vam uvalimo nikakve džidžabidže sa AliExpressa, niti bilo šta slično. Sve što se ovde radi je samo iz ljubavi prema dalekoj galaksiji i sve se radi isključivo za vas, prave fanove Star Warsa.

Zbog svega toga, ali i naše predanosti, tempa, redovnosti i količine objavljivanja, postalo je jasno da je HoloNet najbolja i nezaobilazna stanica za sve fanove Star Warsa iz čitavog regiona. Mi nameravamo da to tako i ostane.

Još jednom hvala svima i neka Sila bude sa vama.

Vladimir Jakšić, Mračni gospodar HoloNeta

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s