Jeste li spremni za Ratove zvijezda u virtualnoj stvarnosti?

Prije nekoliko mjeseci, tijekom E3 konferencije iz Electronic Artsa su najavili da će za Playstation VR izaći nova misija imena Star Wars: Battlefront VR Mission, koja će biti besplatna za sve one koji posjeduju Star Wars Battlefront za Playstation 4. .

James Svensson, producent u Criterion Gamesu tijekom intervjua je odgovorio na nekoliko pitanja o novoj misiji unutar igre. Intervju možete pročitati u nastavku. Iako je intervju mnogo duži mi smo uzeli samo ono što se je odnosilo za Ratove zvijezda.

Na pitanje kako se studio odlučio razviti VR misiju za Star Wars Battlefront, Svensson je odgovorio:

Criterion ima strast za stvaranje spektakularnih igara sa vozilima, a mi smo se izrazito zabavili prilikom stvaranja speedera za Battlefront. Ovo je bila savršena prilika koja nam je omogućila da svoju strast usmjerimo prema nečemu novom – novi način da se ljudi povežu sa Ratovima Zvijezda.

Igra je dobila novi naziv te se sada zove Star Wars Battlefront Rogue One: X-wing VR Mission. Da li to znači da se igra sada fokusira na Rogue One?

Rogue One je u istom razdoblju koje pokriva ova igra, te kako bi smo se spojili sa uvijek rastućim univerzumom Ratova zvijezda uspjeli smo doći do dogovora sa Lucasfilmom.

 

Tijekom E3 najave vidjeli smo star destroyer. Evo šta je Svensson rekao o njegovoj svrsi unutar misije:

Te stvari su ogromne i moćne i unutar njih se nalazi mnoštvo TIE lovaca. Biti u borbi sa star destroyerom nije situacija koju X-wing pilot priželjkuje, ali se našao. Igrač će se morati skoncentrirati dok borba oko njega bijesni da bi održavao sebe i svoga wingmena živima kako bi uspješno obavili misiju za pobunjenike.

Sada smo dobili potvrdu da će se VR opcija za Battlefront odvijati tijekom Rogue One filma. Ispod možete pogledati video najavu za nadolazeću misiju.

 

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s