Glumačka ekipa Epizode VIII stigla u Irsku

Kako smo preneli pre nekoliko dana, snimanje u Irskoj u okrugu Keri treba da počne ovih dana. Ta informacija se zaista ispostavila kao tačna, jer su irski paparaci na aerodromu u Belfastu uhvatili Dejzi Ridli, Marka Hamila, režisera Rajana Džonsona i, što je najiznenađujuće, Adama Drajvera! Evo slika:

Okej. Prema informacijama koje imamo, velik deo Epizode VIII Rej će provesti na planeti Ak-Tu sa Lukom, gde će je Džedaj učiti putevima Sile. S obzirom da nam je od ranije znano da se u Irskoj grade setovi koji predstavljaju Ak-Tu, pojava Dejzi Ridli i Marka Hamila na aerodromu nije iznenađujuća. Međutim, isto ne važi i za Adama Drajvera, te se sad postavlja pitanje: Otkud Kajlo Ren na Ak-Tuu i šta će on tamo da radi?

Na to ne možemo da damo 100% pouzdan odgovor, ali možemo da zaključimo sa relativno velikom sigurnošću o čemuje reč. Naime, nakon što smo proverili termine za snimanje u Irskoj videli smo da oni nisu veliki (samo od 15-17 maja), što nam automatski govori da tu nebi trebala da se snima scena neke velike, epske bitke, kakve se inače snimaju i po nekoliko nedelja. Dakle, verovatno nije za očekivati da će Kajlo Ren sa legijama stormtrupera doleteti na Ak-Tu i napasti Rej i Luka.

Naša je pretpostavka da će se Kajlo pojaviti na ovom mestu najverovatnije u kontekstu neke vizije ili flešbeka. S obzirom da smo na slikama seta planete Ak-Tu videli ono veliko, mistično „Džedajsko drvo“, sasvim je moguće da će Rej imati scenu sličnu onoj iz Epizode V u kojoj se Luk sukobio sa Dartom Vejderom u pećini na planeti Dagoba.

To bi bilo to. Kakva su vaša mišljenja i kakvo će Kajlovo pojavljivanje na Ak-Tuu biti u filmu, napišite nam u komentarima.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s