Battlefront 2 stiže 2017-te godine!

Par dana nakon što je Disney otkazao Disney Infinity igru, dobili smo vijest o novom nastavku u Star Wars Battlefront serijalu. CFO Electronic Arts-a Blake Jorgensen je tijekom konferencije te kompanije izjavio:

„Sljedeće godine ćemo ponovno vidjeti Star Wars Battlefront sa većim i boljim svjetovima, zato što sada imamo nove filmove po kojima možemo raditi, a ne samo povijesne po kojima smo do sada radili.“

Iz njegov izjave možemo zaključiti da će se u novom Battlefront-u sigurno pojaviti planeti, likovi i događaji iz Epizode VII kao i sve ono što smo imali u prijašnjem Battlefront-u. No, najveće je pitanje da li ćemo vidjeti nešto iz prequel trilogije pošto je većina fanova ostala izrazito razočarana kada su ostali uskraćeni za nju.

Star Wars Battlefront iako je prodan u velikim količinama nije bio primljen od strane publike onako kako su svi očekivali. Iako je igra poprilično kvalitetno napravljena i prekrasna za oči bilo je i podosta kritika.

Najveće kritike su bile upućene prema tome da su igraći ostali uskraćeni za svemirske borbe, prequel trilogiju, manjak likova u igri, kao i izrazito malo planeta na kojima možemo voditi bitke. Iako smo kasnije dobili nešto više sadržaja  to smo morali dodatno platiti.

Nadamo da su ljudi iz Electronic Arts-a naučili lekciju i da fanovima više neće davati novog sadržaja u igri na kapaljku nego će ih poslušati i dati im ono što svi žele još od 2005-te godine: Ratove Klonova, svemirske bitke, veliki broj raspoloživih heroja kao i planeta, kampanju, galactic conquest, itd.

Advertisements

2 mišljenja na „Battlefront 2 stiže 2017-te godine!

  1. Da li postoji sajt za čitanje romana Ratova Zvezda u PDF formatu(mislim da se ovako čita) i ako postoji možete li da mi pošaljete link?

    Sviđa mi se

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s