Serija o Obi-Vanu: slike sa seta, Lijam Nison se neće pojaviti?

Dosta slika stiže sa seta serije o Obi-Vanu, a ono što je svima zajedničko jeste da glumci nose crne kapute preko svojih kostima.

Na nekima od slika, koje su osvanule na Reddit-u, vidi se žena u uniformi Imperijalnog oficira, a glumica dosta podseća na Indiru Varmu. Ako je to zaista ona, onda je ovo potvrda da ćemo je gledati u ulozi Imperijalnog oficira. Pored nje, na setu je viđeno još glumaca u Imperijalnim uniformama, kao i onih u oklopima Stormtrupera. Slike možete pogledati ispod:

Ovaj prikaz slajdova zahteva javaskript.

Serija o Obi-Vanu je trenutno u procesu snimanja, u Los Anđelesu, međutim, izgleda da će jedan lik izostati iz nje.

U gostovanju kod Džimija Kimela, gde je promovisao svoj Netflix film, The Ice Road, Lijam Nison je dobio pitanje da li će se pojaviti u seriji o Obi-Vanu, a odgovorio je sledeće.

Čuo sam da će Juan raditi seriju. Ne, ne verujem. Nisu me kontaktirali.

Nedavno je u knjizi Star Wars: Skywalker – Family at War data informacija o tome da je Obi-Van 10 godina nakon Osvete Sita uspeo da ostvari komunikaciju pomoću Sile sa Kvaj-Gonom, što se perfektno poklapa sa periodom kada se odvija ova serija.

Plan je da se serija o Obi-Vanu pojavi na striming platformi Disney+ sledeće godine.

Da li biste voleli da vidite Kvaj-Gona i Obi-Vana ponovo na malim ekranima, kao i koga mislite da glumi Indira Varma, napišite nam u komentarima i pridružite se diskusiji na našem Diskord serveru.

Za poslednje vesti o seriji Star Wars Disney+ projektima posetite našu sekciju posvećenu Star Wars serijama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s