Andor: Na listi glumaca Robert Ems, Dankan Pau i Forest Vitaker; Glasina: Krenik se vraća?

Još dvojica novih glumaca su dodati na listu onih koje ćemo gledati u seriji Andor.

Jedan od njih je Robert Ems, koji će, kako prenosi Deadline, imati manju ulogu u seriji, iako se ne zna koja je uloga u pitanju. Ako vam njegovo ime zvuči poznato, Emsa ste gledali u serijama Chernobyl i His Dark Materials.

Drugi glumac, kako navodi Bespin Bulletin, je Dankan Pau, koji će reprizirati svoju ulogu iz filma Odmetnik 1: Star Wars priča. U prvom Star Wars spin-off filmu, Dankan je glumio Reskota Melšija, koji je zajedno sa glavnim protagonistima filma, predvodio kopneni napad na bazu na Skarifu.

Stelan Skarsgard je govoreći za Sveriges Radio, obelodanio dosta informacija o svom angažmanu u ovoj seriji. Kako je rekao, u proseku ima jednu scenu po epizodi, kao i da ima najmanje dve vrlo važne scene sa Forestom Vitakerom, ali je većinski u društvu Dijega Lune.

Ovaj komentar nam daje nove informacije o seriji, a uzevši u obzir njen period odvijanja, nije čudo da će se u njoj pojaviti So Gerera, koji je imao veoma bitnu ulogu i u filmu Odmentnik 1.

Pored tih najava, jedna glasina je da bi se i Orson Krenik mogao pojaviti u prvoj sezoni serije Andor, a tu glasinu donose izvori portala Direct. Koliko će Krenik biti zastupljen u seriji i dalje nije poznato, a znamo da je bliže vremenu radnje filma Odmetnik 1, Krenik angažovan oko projekta izgradnje Zvezde Smrti. Ovo još nije zvanično potvrđena informacija, tako da je treba uzeti sa dozom rezerve.

Serija Andor se trenutno snima u Škotskoj, na dve različite lokacije. Snimanje bi trebalo da se završi tokom leta, a sama serija bi trebala da bude objavljena 2022. godine.

Da li biste voleli da pored Soa Gerere vidite i Krenika u ovoj seriji napišite nam u komentarima i pridružite se diskusiji na našem Diskord serveru.

Za poslednje vesti o seriji Star Wars Disney+ projektima posetite našu sekciju posvećenu Star Wars serijama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s