Biografija Skajvokera stiže na proleće 2021!

Skywalker-a-family-at-war

Detalji o novoj knjizi, imena Skywalker: A Family at War su objavljeni 21. januara, i u njoj će biti opisana porodica Skajvoker kroz dešavanja iz devet epizodnih filmova sage kao i drugih kanonskih materijala. Zamenik urednika zvaničnog Star Wars sajta, Kristin Bejver, neće u njoj istražiti samo živote likova, već i događaje povezane sa njima koji su zauvek promenili Star Wars univerzum.

Kristin Bejver je o svojm „istorijskom spisu“ o tri generacije Skajvokera imala da kaže sledeće:

“Oduševljena sam što mogu da opišem priču Skajvokera iz ugla pisca biografije… Od samog početka, znala sam da želim da tretiram ovu porodicu kao prave ljude, sa saosećanjem i empatijom, dok u isto vreme stvaram nepokolebljiv potret njihovih uspeha i neuspeha. Ovi likovi su veći od života ali i krhki i nepogrešivo ljudski i to je u fokusu kada izučavate kako su svojim delima uticali na galaksiju i svoju porodicu.”

This Week! in Star Wars je podario i prvi prikaz naslovne stranice (slika iznad), čiji je autor Met Ferguson, koji stoji i iza postera za jubilej 40 godina filma Imperija uzvraća udarac.

Ova, biografska knjiga o Skajvokerima koja će nam prikazati informacije o svim Skajvokerima počevši od Šmi do Bena Sola i Rej, biće objavljena na proleće 2021. godine. Knjigu izdaje DK Publishing.

Da li vam se sviđa opis knjige i šta biste novo voleli u njoj da saznate nam možete ostaviti u komentarima ili na našem Diskord serveru.

Za poslednje vesti o Star Wars knjigama i stripovima posetite našu sekciju posvećenu Star Wars literaturi i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s