Stelan Skarsgard: Kada sam pogledao Odmetnik 1, delovao mi je zrelije

U decembru, Stelan Skarsgard je potvrđen da kao jedan od glumaca koji su se priključili Disney Plus seriji Star Wars: Andor, u kojoj će Dijego Luna reprizirati ulogu Kasijana Andora iz filma Odmetnika 1: Star Wars priča. Snimanje serije je trenutno na programu u Londonu, a njena premijera se očekuje tokom sledeće sezone.

Skarsgard je u intervjuu za The Daily Beast pričao zašto se priključio seriji čija se radnja odvija u galaksiji daleko daleko. Najpre je osvrnuo na ton filma Odmetnik 1 i same serije:

„Kao što znate, upucali bi me kada bih išta rekao! Ne dobijam čak ni običan scenario. Štampan je na crvenom papiru da ne bih mogao da pravim kopije, smešno! Ali kada sam pogledao Odmetnik 1, tu je bilo mnogo više atmosfere i delovao mi je zrelije – i to je Toni Gilroj, koji radi i na ovoj seriji. Nadam se da će ovo biti malo više od malih plastičnih ljudi koji padaju.“

Ponekad ovi glumci uzimaju uloge ovog tipa kako bi udovoljili svojoj deci ili unucima. Ser Entoni Hopkins je, na primer, glumio Odina zbog svojih unuka. Kada je dobio ovo pitanje, odgovorio je:

„Mislim o tome ponekad! Nekad radim na dečijem filmu baš iz tog razloga. Ali takođe, nisam sam najzrelija osoba, ko ne želi da leti u svemirskom brodu?“

O Skarsgardovoj ulozi u seriji Andor ćemo verovatno više saznati u mesecima koji dolaze, kada se završi snimanje i krene promocija serije.

Svoje mišljenje o informacijama koje iznedo Skarsgard, kao i svoje ideje koga bi on mogao glumiti u seriji Andor, napišite nam u komentarima i pridružite se diskusiji na našem Diskord serveru.

Za poslednje vesti o seriji Star Wars Disney+ projektima posetite našu sekciju posvećenu Star Wars serijama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s