Džudi Denč je bila na spisku željenih glumaca za Uspon Skajvokera?

phil-saunders-trx-180312-0000-shipbuilderslivingspace-v2-phsa

Nakon što smo saznali nešto više informacija o procesu montaže epizode IX, još jedan koneptualni umetnik se oglasio sa svojim dizajnom.

Tokom prošle nedelje, Fil Sonders, konceptualni umetnik koji je radio na epizodi IX je na svom Art Station profilu objavio niz konceptualnih ilustracija na kojima je radio za film Uspon Skajvokera.

Opis koji je stavio uz dizajn scene navodi da je u pitanju jedna od ranijih verzija scenarija, a tu je Rej trebala da se susretne sa originalnim dizajnerom Milenijumskog Sokola. Kako je izgleda bio slučaj, legendarna glumica Džudi Denč je trebala da bude idealna osoba za ovu ulogu. Uz opis dizajna scene je stajao sledeći tekst:

„Još jedan nasumični kadar iz Uspona Skajvokera. U ranijim verzijama scenarija, Rej je trebala da pronađe originalnog dizajnera Milenijumskog Sokola kako bi pronašla deo opreme koji bi sprečio armadu Prvog Reda. Džudi Denč je bila na listi želja za ulogu i bila bi odlična. Rej je pronalazi na, naravno, još jednoj peščanoj planeti a njena kuća je trebala da bude uklesana u spektakularnu mesu. Moj zadatak je bio da adaptiram deo referenci koji mi je dalo umetničko odeljenje u interesantan enterijer.“

Iako nije 100% potvrđeno, izgleda da Dizni nije ni pokrenuo razgovore sa glumicom i da su samo lika modelovali prema njoj, u nadi da će prihvatiti angažman. Takođe, nije poznato koja su još imena bila na toj listi i, ako su bila, da li su bila tako poznata kao Džudi Denč.

Da li vam se sviđa ideja iza ove scena i da li biste voleli da se Džudi Denč pojavila u Usponu Skajvokera možete nam ostaviti u komentarima i pridružite se diskusiji na našem Diskord serveru.

Za poslednje Star Wars vesti pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s