Marvel otkazao strip adaptaciju Uspona Skajvokera

U februaru, Marvel je objavio da će Uspon Skajvokera dobiti svoju strip adaptaciju, kao i prethodni Star Wars filmovi koji su došli iz „kuhinje“ Diznija. Na projektu je kao pisac bio angažovan Džodi Hauzer, dok bi ilustracije radio Vil Slajni. Ovo očigledno više nije slučaj, jer je Marvel odlučio da otkaže ovaj projekat.

Prvi broj je trebao da izađe tokom juna, ali je prvog aprila odloženo objavljivanje, kao i u slučaju drugih materijala, zbog pandemije virusa Covid-19. Mesec dana kasnije, Marvel je objavio da će se sa objavljivanjem nastaviti 27. maja, ali za Uspon Skajvokera #1 nije bilo definisanog datuma. Nakon meseci spekulacije, izgleda da ovaj serijal stripova neće ugledati svetlost dana.

Ova odluka dolazi u paketu sa onom da se ne reprintuje četvrti broj stripa The Rise of Kylo Ren. Ovaj strip serijal je takođe trebao da dodatno proširi priču filma, te je sada jedini izvor ovih informacija roman koji je pisala Re Karson.

Džodi Hauzer je prethodno radio na strip adaptacijama filma Rogue One i prve knjige nove Tron trilogije, dok je Slajni bio zadužen za ilustracije za stripove The Rise of Kylo Ren i adaptaciju filma Solo: A Star Wars Story.

Da li biste voleli da vidite strip serijal koji je adaptacija Uspona Skajvokera, kao i šta biste voleli da smo mogli iz njega da saznamo, napišite nam u komentarima i na našem Diskord serveru.

Za poslednje vesti o Star Wars knjigama i stripovima posetite našu sekciju posvećenu Star Wars literaturi i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s